Nieuws

Ontdek je carrièrekansen, bezoek ICT Open Huis

Bol ICT, Bol360 en Nordique delen een passie voor ICT. Samen zijn we gevestigd aan de Noorddijkerweg aan de rand van Groningen. De drie bedrijven bestaan uit jonge, hardwerkende en innovatieve teams die zich richten op verschillende facetten binnen de ICT. En omdat we hard werken maken we ook graag veel lol. Bijvoorbeeld bij mooi weer tijdens onze gezamenlijke lunch in de binnentuin, of tijdens een goed potje tafeltennis.

We zijn ambitieus en willen verder groeien. Vandaar dat we het ICT Open Huis in het leven hebben geroepen. Op zaterdag 21 mei kun je tussen 13.00 – 17.00 uur ontspannen de sfeer komen proeven bij ons. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je onze teamleden ontmoeten en het kantoorpand met z’n unieke tuinkamer en binnentuin ontdekken.

Ons kantoor is gelegen aan de rand van Groningen in een heerlijk stukje natuurgebied, op 15 minuten van de Grote Markt. Daar werken we aan mooie projecten voor ambitieuze klanten. Je bent van harte welkom om ons beter te leren kennen. Hieronder kun je lezen welke bedrijven aanwezig zullen zijn. Ook kun je een kleine greep uit de beschikbare vacatures vinden. Niet alleen technische vacatures maar ook sales en marketing banen zijn beschikbaar!


Leestijd: 1 minuut

Ontdek je carrièrekansen, bezoek ICT Open Huis
Ontdek je carrièrekansen, bezoek ICT Open Huis

Bij Nordique maken we ambitieuze ondernemers online succesvol. We werken aan een breed scala aan klanten en specialiseren ons in allerlei toepassingen binnen development. Van webdesign tot aan slimme koppelingen en van dashboards tot aan intranetten.

Vacature Back-end developer

Wij zoeken een WordPress back-end developer die zijn (of haar) vak verstaat en niet bang is voor een uitdaging. Iemand die goed is in het bedenken van betrouwbare technische oplossingen die toekomstbestendig zijn. Een communicatief sterke teamspeler, want samen maken we de mooiste dingen.

Bol ICT gaat al ruim 30 jaar mee in de ICT-wereld. Middelgrote bedrijven adviseren hoe digitalisering hen verder helpt. Daarbij helpen wij hen met het inrichten van een veilige werkomgeving, in de cloud of hybride. Onze klanten geven ons een aanbeveel score van een 8,5. En daar zijn we natuurlijk super trots op!

Vacature Senior system administrator

Word jij blij van nieuwe technieken en ben je toe aan een volgende stap? Kennen Hybride netwerken, koppelingen met Azure en Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Dan stellen we ons nu graag aan je voor.

Bol360 richt zich op het implementeren van ICT-toepassingen binnen organisaties. Dit doen we door gebruik te maken van Microsoft Dynamics, 365 en het Power Platform. We hebben kennis en ervaring met verschillende ERP- en CRM-pakketten.

Vacature Technical Consultant Dynamics
Als Technical Consultant ontwerp jij zelfstandig en in teamverband technische Power Platform-oplossingen en -uitbreidingen. Je maakt koppelingen met achterliggende systemen en Microsoft 365. Ben jij de consultant die wij zoeken?

Bezoek de website van ICT Open Huis om de aanwezige bedrijven beter te leren kennen, om alle vacatures in te zien en om je aan te melden voor het evenement.

Hopelijk tot zaterdag de 21ste!