Nieuws

Politie onderzoekt geweld bij burgeraanhouding in Ter Apel

De Groningse politie is een onderzoek gestart naar een burgeraanhouding in Ter Apel. Daarbij is mogelijk geweld gebruikt en raakte een 18-jarige gewond.


Leestijd: 1 minuut

Het betreft een incident van afgelopen vrijdag 3 november. ’s Avonds om kwart over negen kwam er bij de politie een melding binnen van een burgeraanhouding in de Hoofdstraat in Ter Apel, waarbij mogelijk geweld werd gebruikt.

Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een 18-jarige man uit Ter Apel gewond aan, samen met een aantal omstanders. Mogelijk was er voorafgaand aan de aanhouding sprake van een ander incident, aldus de politie.

De gewonde man werd meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat hij dusdanig gewond was dat behandeling in het ziekenhuis nodig was.

De politie doet nu onderzoek naar de vraag wat er zich vrijdagavond aan de Hoofdstraat of in die omgeving heeft afgespeeld en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben, of die meer weten over wat er is gebeurd of wat er aan vooraf ging, contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

(Bron en meer informatie: Politie.nl)