Nieuws

Supporters FC Groningen niet mee naar Ajax

FC Groningen speelt zondag 6 oktober voor het eerst in lange tijd weer tegen Ajax in Amsterdam. Maar Groningse supporters komen veelal niet mee, omdat ze het niet eens zijn met een vervoersregeling. Toch start de FC morgenvroeg wel met de kaartverkoop voor het uitduel.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen meldt op haar website dat verschillende supportersgroeperingen de FC hebben laten weten de wedstrijd in Amsterdam niet te gaan bezoeken vanwege de opgelegde vervoersregeling.

“De club heeft van verschillende officiële supportersgroeperingen te horen gekregen dat zij collectief niet zullen afreizen naar het duel in Amsterdam. FC Groningen respecteert het standpunt, maar vindt dat de club niet kan bepalen voor supporters of zij wel of niet Ajax-uit willen bezoeken. FC Groningen start daarom donderdagochtend 26 september 10.00 uur met de kaartverkoop voor het uitduel met Ajax”.

Een ticket voor het duel dat gepland staat op zondag 6 oktober, aftrap om 16.45 uur, kost € 39,50. Vanwege de kortere doorlooptijd van de kaartverkoop zal de voorrangsgroep geen aparte voorrangsperiode krijgen.