Nieuws

Verras Groningers met een rijdende kerstboodschap

Met weer een nieuwe lockdown kunnen we deze Kerst wel weer wat liefde gebruiken. Dat vindt Annika Pietersma ook, presentatrice bij ICP producties. Daarom rijdt ze op vrijdag 24 december opnieuw met een led-wagen rond in Groningen en Assen onder de naam: All you need is a lovely message. Op het beeldscherm achterop de auto kunnen persoonlijke videoboodschappen worden gedeeld, zodat mensen een coronaproof boodschap kunnen overbrengen.


Leestijd: 1 minuut

Verras Groningers met een rijdende kerstboodschap
Verras Groningers met een rijdende kerstboodschap

“Ik ben enorm fan van de kerstperiode, de sfeer, cadeautjes en liefde van dierbaren om je heen”, zegt Pietersma. “Tijdens deze lockdown wordt het ons daarin lastig gemaakt, omdat we niet met zijn allen samen kunnen zijn. Iedereen heeft op zijn of haar manier een moeilijk jaar achter de rug. Ik vind het belangrijk om daarom wat extra magische liefde op een corona proof manier te verspreiden.”

Vorig jaar kwam Pietersma op het idee van All you need is a lovely message. Door de vele positieve reacties daarop gaat ze ook dit jaar op pad. De videoboodschappen kunnen zijn voor mensen die vechten voor hun gezondheid of voor mensen die zwaar zijn getroffen door de pandemie, zowel commercieel als door bijvoorbeeld het verliezen van een dierbare. Maar de boodschap kan ook een huwelijksaanzoek zijn, of gewoon simpelweg een paar mooie, betekenisvolle woorden.

De actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met MartiniMedia. De richtlijnen voor het insturen van een boodschap staat op de website van MartiniMedia bij Laatste Nieuws.