Nieuws

Winnaar Broodje Grunn gekozen: Aaierbalchips, rode bieten en Groningse Mosterd

Het allereerste Broodje Grunn is gekozen. Het winnende beleg? Aaierbalchips, rode bieten en Groningse mosterd. 


Leestijd: < 1 minuut

Foto | LinkedIn BBENG
Foto | LinkedIn BBENG

Het streekbroodje boordevol Groningse ingrediënten moet straks op de menukaart staan van horecagelegenheden, cateraars en publieke instellingen door de hele provincie. Groningen treedt in de voetsporen van andere steden die al een ‘eigen’ broodje hebben zoals Rotterdam en Nijmegen.  

De winnende formule is gemaakt door Feline Blokzijl, Ryana Grootbleumink, Thijn Lubbers en Benjamin van den Boogaard. Het broodje is ontwikkeld in samenwerking met meerdere partijen: lokale ondernemers, de gemeente Groningen en studenten van de Hanze en Noorderpoort. Het Broodje Grunn is een initiatief van BBENG uit Groningen.  

Ondernemers die het broodje op hun menukaart willen kunnen contact opnemen met BBENG via LinkedIn.