Nieuws

Zoektocht naar ‘Best Geklede Groninger’ weer van start

De zoektocht naar de Beste Geklede Groninger is weer gestart. Aan de verkiezing, een onderdeel van het event 050&Mode, is een prijs ter waarde van 500 euro verbonden.


Leestijd: 1 minuut

Grace Bregman van de organisatie van 050&Mode gaat vandaag weer met haar camera op pad om goed geklede Groningers op beeld vast te leggen. Ze spreekt mensen aan, zet ze op de foto en deelt de plaatjes vervolgens op de Instagram– en Facebookpagina van 050&Mode.

Het publiek mag uiteindelijk, door het uitbrengen van een stem, bepalen wie de best geklede Groninger is. Hij of zij krijgt dan een cheque ter waarde van 500 euro, te besteden bij een van de deelnemende winkels aan 050&Mode.

“Ik ben vooral ook op zoek naar mensen met de X-factor”, verduidelijkt Bregman. “En of je stijl nou punk is, hipster of preppy: een verzorgd en eigen voorkomen, daar gaat het om.”

Vorig jaar zette Bregman in totaal ruim 100 goed geklede Groningers op de foto. “En het leuke: iedereen wilde meedoen!”, zo blikt Bregman terug. Uiteindelijk ging juwelier Harold Mulder er met de eerste prijs vandoor.

De verkiezing maakt deel uit van het event 050&Mode, dat zaterdag 7 oktober op de agenda staat.

Foto: de winnaar van vorig jaar