In beeld

Opportuniteiten om te verkennen tijdens een bitcoin-bearmarkt

Bent u op zoek naar mogelijkheden die u kunt onderzoeken tijdens een Bitcoin-bearmarkt? Hier is een gids met opties die u kunt onderzoeken. 


Leestijd: 3 minuten

Er is sprake van een bearmarkt wanneer de prijzen van Bitcoin met meer dan 20% dalen. De negatieve opinie van beleggers over deze virtuele munt en het verslechterende economische potentieel kenmerken de bearmarkten ervan. Deze elektronische valuta is notoir volatiel, aangezien de prijzen in dagen, weken, minuten of zelfs maanden drastisch stijgen en dalen. Zo bereikte dit elektronisch geld in 2021 een recordhoogte, maar daalde het drastisch in 2022. De waarde van dit digitale geld daalde aanzienlijk in mei 2022, toen het op 30.000 dollar stond, de laagste Bitcoin-waarde. Deze virtuele munt moet zich nog herstellen van zijn dalende markt. 

Een bearmarkt kan meerdere jaren duren of slechts enkele weken. Hieronder staan echter de opportuniteiten die men moet onderzoeken tijdens een Bitcoin-bearmarkt. 

Investeren in grondig onderzoek

Wanneer mensen denken aan beleggen in een dalende markt, richten ze zich vooral op de dalende koersen. De meeste beleggers zetten vraagtekens bij de instabiliteit van de berenmarkt en de koersontwikkelingen. Mensen moeten echter hun tijd investeren en grondig onderzoek doen tijdens de periode van de bearmarkt. U moet leren en zoeken naar meer investeringsvaardigheden om deze virtuele valuta te beheren met weinig risico’s in de toekomst. Deze investering in digitaal geld is cruciaal en vereist vaardigheden en toewijding. Integendeel, sommige mensen gebruiken trading bots om deze virtuele valuta te verhandelen. Handelsbots zijn een goed idee, maar ze hebben ook iemand nodig die zijn tijd investeert. 

Tijdens deze berenmarkt voor elektronisch geld kunt u enkele investeringsmogelijkheden onderzoeken die u zou kunnen onderzoeken. U kunt bijvoorbeeld gaan mijnen, staken, lenen of zelfs deelnemen aan airdrops. Bij het verkennen van een andere kans om passief inkomen te verdienen, hoopt u dat uw Bitcoinbezit een aanzienlijk rendement oplevert. 

Ook grondig onderzoek naar deze elektronische valuta zal helpen bij de handel in dit digitale geld. Duizenden online beurzen maken het mogelijk deze virtuele valuta te verhandelen, te verkopen of te kopen. Doe ook grondig onderzoek naar deze uitwisselingen, want sommige platforms worden gedreven door eigenbelang. Andere zijn obscure platforms die u alleen maar misleiden en frustratie veroorzaken. In dit geval raden wij aan Bitcoin te verhandelen via immediatesedge.de

Dollar-Cost Averaging gebruiken

Een van de beste mogelijkheden om te verkennen tijdens deze digitale geldbeermarkt is dollar-cost averaging. Deze “dollar cost averaging”-strategie houdt in dat u uw reservefondsen in kleinere delen verdeelt en daarmee in de toekomst handelt. 

Aan de andere kant is het voorspellen wanneer deze elektronische munt zijn laagste prijs zal bereiken voordat hij omkeert een behoorlijke uitdaging. Daarom is het het beste om geld te besparen door het niet in één keer uit te geven.

Uw portfolio diversifiëren

Diversificatie van uw portefeuille is essentieel om de volatiliteit af te dekken. Het helpt als u uw portefeuille spreidt over meerdere digitale activa. Bovendien kunt u andere mogelijkheden verkennen om passief inkomen te verwerven, zoals inzetten en lenen. Staking helpt u te beschermen tegen de effecten van dagelijkse prijsschommelingen. Met andere woorden, diversifieer uw portefeuille; er is niets bevredigender dan te weten dat u ergens geld bewaart. 

Kopen tijdens de dip

Het kopen tijdens de dip houdt in dat deze elektronische valuta tegen een lage prijs wordt gekocht om te profiteren van de dalende marktwaarde. Uiteindelijk gelooft men dat de dalende koers zich op een gegeven moment zal herstellen, waardoor een nieuw winstpotentieel ontstaat. 

De dip kopen is een gebruikelijke praktijk in de dalende markt. Het voorkomt echter dat men te vroeg de sprong waagt. Het beste moment om tijdens de dip te kopen is wanneer iedereen zijn Bitcoin-holdings heeft verkocht uit angst, maar in kleine stukjes koopt en gebruik maakt van prijsacties en technische indicatoren. 

De conclusie

Deze bearmarkt voor digitaal geld kent vele risico’s. Deze virtuele valuta wordt steeds meer wereldwijd en algemeen gebruikt; wij denken dan ook dat deze digitale valuta een blijvertje is.