In beeld

Slagen voor je theorie-examen? Nieuwe oefenmethode helpt!

Je rijbewijs halen is niet altijd even gemakkelijk, maar wie de tijd heeft en investeert in goede rijlessen krijgt in elk geval het praktische gedeelte, het rijden zelf, meestal wel onder de knie.


Leestijd: 3 minuten

Maar voor een rijbewijs is het natuurlijk ook noodzakelijk dat je je theorie-examen haalt, en daar gaan velen die al wel uitstekend kunnen rijden, de mist in.

Ze zakken voor hun theorie-examen, en vaak is dat omdat ze hebben onderschat hoe lastig het is, om de theorie ook onder de knie te krijgen.

Maar voor iedereen die het oefenen uit een saai studieboek maar wat saai vindt, is er nu een aantrekkelijk alternatief! Dat wordt geboden door een nieuwe Nederlandse startup, met de makkelijk te onthouden naam: TheorieExamenOefenen.nl. Dit bedrijf heeft nieuwe methoden en slimme software ontwikkeld om het oefenen van je theorie een stuk aangenamer én gemakkelijker te laten verlopen. Dat gebeurt vanuit en met hulp van een gelijknamige website.

Op de website TheorieExamenOefenen.nl oefen je voor je CBR theorie-examen en leer je voor het auto- , motor- of scooter (bromfiets) theorie-examen.

TheorieExamenOefenen.nl streeft ernaar om het slagingspercentage van het theorie-examen te verhogen door je op een snelle, gemakkelijke en leuke manier voor te bereiden, zodat je een optimale slaagkans hebt. Dit gebeurt door allerlei informatie over het theorie-examen te verzamelen, maar vooral met behulp van unieke online oefen en leer pakketten.

“Wij hebben zelf nog voor het auto theorie-examen uit een theorieboek moeten leren. Van leren voor het theorie-examen, tot het daadwerkelijk slagen voor het theorie-examen: wij hebben het zelf ook allemaal doorlopen en zelf ook veel geleerd. Met deze kennis helpen wij de nieuwe kandidaten in de vorm van onze producten. Onze producten bereiden mensen namelijk optimaal en snel voor om in één keer te laten slagen voor het theorie-examen op het CBR”, aldus TheorieExamenOefenen.nl

Om de kwaliteit van haar lessen te waarborgen is deze website ontwikkeld met het oog op zeer strenge kwaliteitsnormen. De theorie en theorie-examens zijn dan ook altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels en wetten (April, 2024).

Eerst theorie leren…

Als voorbereiding op je theorie-examen is het allereerst van belang dat je de theorie leert. Van de leerlingen die het echte CBR theorie examen maken, slaagt minder dan de helft voor het auto theorie-examen (44% slaagt voor het auto theorie-examen, bron: CBR, 2019). Ook het bromfiets en motor theorie-examen zijn geen gemakkelijke examens. Zorg daarom dat jij wel in één keer slaagt en leer  hier nu snel en gemakkelijk voor je theorie-examen.

Daarna oefenen…

Als je de theorie geleerd hebt, is het tijd om je examen te oefenen. Aan de hand van simulaties van het echte CBR theorie-examen kun jij via Theorieexamenoefen.nl testen of je echt klaar bent voor het echte theorie-examen. Bekijk hiervoor het online oefen gedeelte de website: online oefen gedeelte van de website.

Sneller slagen

De online leeromgeving van Theorieoefenen.nl is zó opgezet dat je gemiddeld 3x sneller slaagt voor het theorie-examen. Daarnaast slaag je vaak in één keer.

Gemakkelijk leren

Op het platform kun je gemakkelijk leren en oefenen aan de hand van interactieve video’s en afbeeldingen. Een afbeelding of video zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Daarnaast maken de afbeeldingen en video’s het oefenen en leren een stuk leuker.

Altijd up-to-date

De oefen- en leerstof is altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode (April, 2024).

Uitgebreide foutanalyse

Als je tijdens het leren en oefenen van de theorie-examen stof een fout maakt, dan wil je natuurlijk wel weten wat je precies fout doet. Een uitgebreide foutanalyse laat precies zien wat je fout doet.

Gratis proefexamens

Op het platform kun je gratis een theorie-examen oefenen. Door het maken van dit gratis examen kun je testen of je de theoriestof beheerst. Aan de hand van dit gratis examen kun je één examen gratis oefenen, maar om je goed voor te bereiden dien je er meerdere te oefenen. Jezelf echt goed voorbereiden kun je met de online theorieboeken en online examentrainingen.

Direct Toegang

Je krijgt automatisch direct toegang tot de online leeromgeving. Dat wil dus zeggen dat je direct kunt starten met het oefenen en/of leren van je theorie-examen.

Slaaggarantie

Ben je gezakt voor je auto, bromfiets of motor theorie-examen? Theorieoefenen.nl betaalt dan jou de kosten van het CBR theorie-examen a € 34,50 terug! Lees hier meer.