In beeld

Van der Veen Autogroep werkt met Oscar Autoverhuur om in Groningen betaalbare huurauto's aan te bieden

Van der Veen Autogroep en Oscar Autoverhuur hebben de handen ineengeslagen om betaalbare huurauto’s aan te bieden in Groningen. Deze samenwerking stelt inwoners van Groningen in staat om gemakkelijk en voordelig een auto te huren voor diverse doeleinden.


Leestijd: 1 minuut

Betaalbare huurauto’s voor Groningen

De samenwerking tussen Van der Veen Autogroep en Oscar Autoverhuur heeft als doel om betaalbare huurauto’s beschikbaar te stellen voor inwoners van Groningen. Of u nu een auto nodig heeft voor een weekendje weg, een verhuizing of een zakelijke afspraak, bij Van der Veen Autogroep kunt u op de website terecht voor een ruim aanbod aan huurauto’s tegen scherpe prijzen.

Regel alles voor de auto bij Van der Veen Autogroep

Bij Van der Veen Autogroep kunt u niet alleen terecht voor het huren van een auto via Oscar Autoverhuur, maar ook voor alle andere zaken die komen kijken bij het gebruik van een voertuig. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw eigen auto. Daarnaast biedt Van der Veen Autogroep ook diverse lease- en financieringsmogelijkheden aan. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Van der Veen Autogroep en Oscar Autoverhuur groeien samen in Groningen

De samenwerking tussen Van der Veen Autogroep en Oscar Autoverhuur is een succes gebleken. Beide bedrijven groeien samen in Groningen en kunnen steeds meer inwoners voorzien van betaalbare huurauto’s. Door de krachten te bundelen, kunnen ze een nog betere service bieden aan hun klanten. Of u nu een auto nodig heeft voor een korte periode of voor langere tijd, bij Van der Veen Autogroep en Oscar Autoverhuur bent u aan het juiste adres.