Donar wint thuis van Cobra's

Donar heeft zaterdagavond in Martiniplaza de eerste competitieoverwinning van het jaar 2001 geboekt. Tegen de Cobra’s werd het 97-64.

De 1020 toeschouwers zagen Donar binnen drie minuten uitlopen naar een 11-0 voorsprong. Die marge bleef in het eerste kwart gehandhaafd: 26-15. In het tweede kwart liep Donar verder uit naar een 45-25.
Na rust liet Donar de Cobra’s door een aantal fouten iets in de wedstrijd komen. Het verschil werd in het derde kwart maar met drie vergroot: 72-49. In de laatste minuten van de wedstrijd ging Donar nog op jacht naar de honderd punten grens, maar beide schotpogingen troffen geen doel. Zo werd de eindstand 97-64.

Donar klimt weer iets op de ranglijst en staat nu derde. Aanstaande dinsdag speelt Donar alweer thuis. In Martiniplaza wordt dan vanaf 19.30 uur de kwartfinale in de NBB-beker Donar-NAC gespeeld.Het werd zaterdagavond een waar driepunterfestival in Martiniplaza. Zeventien keer werd er van buiten de cirkel gescoord door Donar, Ivica Gulin maakte zes driepunters en was samen met LeRoy Watkins topscorer van de avond met 24 punten.