Sport

Open Dag FC Groningen op zaterdag 3 augustus

FC Groningen organiseert zaterdag 3 augustus haar jaarlijkse Open Dag. De deuren van de Euroborg gaan om 13.00 uur open. De presentatie van de vernieuwde selectie, voor vele fans het hoogtepunt, start om 15.00 uur.


Leestijd: 1 minuut

Open dag FC Groningen op 3 augustus
Open dag FC Groningen op 3 augustus

Na de presentatie verplaatsen de spelers en stafleden zich op het terrein om handtekeningen uit te delen, foto’s te maken en met supporters in gesprek te gaan om met dan nog een week tot de start van de competitie te gaan misschien wel vooruit te blikken op de rentree in de Eredivisie. De FC Groningen Store houdt een grote uitverkoop met korting op kleding van het afgelopen seizoen.

Diverse partners van de club presenteren zich, er zijn winacties, eettentjes en uiteraard is het stadion open voor een rondleiding. De Open Dag duurt tot 17.00 uur. Vrijdag 9 augustus start de ploeg van trainer Dick Lukkien de competitie met de thuiswedstrijd tegen NAC Breda, de aftrap is om 20.00 uur.

Op zaterdag 2 augustus speelt FC Groningen om 18.00 uur in de eigen Euroborg tegen Heracles Almelo de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen.