Sport

Supporters FC Groningen in de bres voor Waterloo Bar

Supporters van FC Groningen die traditiegetrouw voorafgaand aan thuiswedstrijden een bezoek brengen aan de Waterloo Bar aan de Verlengde Oosterweg (bij het Sterrebos) zijn in de bres gesprongen voor hun favoriete horecagelegenheid. Net als veel andere uitbaters hebben de eigenaren het zwaar. Maar om hen te helpen deze zware tijd door te komen organiseren zij vrijdag 26 maar een bijzondere pubquiz


Leestijd: 1 minuut

Supporters FC Groningen in de bres voor Waterloo Bar
Supporters FC Groningen in de bres voor Waterloo Bar

De opbrengst van die quiz is uiteraard voor de Waterloo bar. Eén van de initiatiefnemers, Peter van Dijken, laat via de website van FC Groningen weten dat ze met de actie eigenaresse Esther Groeneweg en haar vriend vooral ook een hart onder de riem willen steken.

De online pubquiz start vrijdagavond 26 maart om 20.00 uur. Deelnemers aan de quiz kunnen een vrijwillige bijdrage doen. Niet verrassend is dat het onderwerp van de pubquiz is: ‘voetbal’.

Wie mee wil doen kan een mail sturen naar: waterloovoetbalquiz@gmail.com.

FC Groningen laat via haar website weten de actie van harte te ondersteunen en daarom diverse prijzen ter beschikking stelt voor de pubquiz, zoals een wedstrijdshirt met handtekeningen van de gehele eerste selectie.

https://www.youtube.com/watch?v=Z9ySvNDGVrs&t=1s