Cultuur & Uitgaan

Acht nieuwe talentvolle Groningse bands zaterdag in Simplon

Met Eurosonic/Noorderslag achter de rug heeft de belangstelling voor pop in Groningen weer grote impulsen gekregen. Wie nog even wil nagenieten van talentvolle pop-musici kan zaterdag 4 februari terecht in Simplon. Daar laat het muzikale ontwikkelingstraject GRONDSLAG zien wat haar inspanningen hebben opgeleverd en welk nieuw talent er bij is gekomen.


Leestijd: 1 minuut

Acht nieuwe talentvolle Groningse bands zaterdag in Simplon
Acht nieuwe talentvolle Groningse bands zaterdag in Simplon

GRONDSLAG is een talent ontwikkelingstraject opgestart vanuit POPgroningen en is specifiek ontwikkeld om ruw talent van Groningse bodem op maat te helpen ontwikkelen, onderscheiden, zelfredzamer te worden en handvaten mee te geven.

Dit om zo beter uitgerust te zijn om te werken aan een duurzame muzikale loopbaan. Jaarlijks zal GRONDSLAG 8 acts ten behoeve van hun ontwikkeling ondersteunen. De manier waarop dit gebeurt is geheel afhankelijk van de behoefte van de act, maar is gekoppeld aan een vast traject.

GRONDSLAG is grofweg voor acts die Kunstbende en Popsport ontgroeid zijn, maar waarvoor professionaliseringstraject Hit The North en deelname aan de Popronde nog een brug te ver zijn.

Line-up zaterdag 4 februari: Bibi and The Boys, Ioana Iorgu, Jay Waldo, Jelle Mulder, Not Sure, Novko, The Samuels, Velveteen Void.

Locatie: Simplon bovenzaal

Datum: Zaterdag 4 februari 2023

Tijd: 20.00

Prijs: Gratis