Cultuur & Uitgaan

Acrobatiek in circus Bossle aan de Reitdiephaven in Groningen

Liefhebbers van circus, jongleurs, acrobaten en ander entertainment kunnen vanaf vandaag genieten van voorstellingen van het circus Bossle aan de Reidiephaven in Groningen. Het circus heeft de tent tot en met zondag 12 september opgeslagen op het grasveld naast de speeltuin. In verband met corona is het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling. Daardoor kan de 1,5 meter afstandsregel worden gewaarborgd.


Leestijd: < 1 minuut

Acrobatiek in circus Bossle aan de Reitdiephaven in Groningen
Acrobatiek in circus Bossle aan de Reitdiephaven in Groningen

Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim 80 minuten met alle klassieke elementen. Waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

(Bron en meer informatie: Visit Groningen)

Foto: Jans Schulting.