Cultuur & Uitgaan

Bewust wonen en advies op maat tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL

Nieuwbouw/Verbouw XL is terug in een vernieuwd jasje, maar nog steeds met het grootste aanbod aan toekomstbestendige nieuw- en (ver)bouwprojecten in Noord-Nederland. Op 15, 16 & 17 november opent de bekende thuisbasis, MartiniPlaza Groningen, gratis haar deuren voor alle bezoekers.


Leestijd: 1 minuut

Bewust wonen en advies op maat tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL
Bewust wonen en advies op maat tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL

Gedurende drie dagen is MartiniPlaza dé plek waar de allernieuwste nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen te bewonderen zijn. Daarnaast is er nog steeds veel aandacht voor het bekende ‘Verbouw XL’-onderdeel van de beurs. Naast de kant-en-klare nieuwbouwwoning, blijven (ver)bouwprojecten enorm in trek. Niet voor niets blijft deze tak binnen het evenement populair.

Nieuwbouw/Verbouw XL is elk jaar weer groeiende. De toenemende interesse in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van bestaande woningen is de afgelopen jaren opvallend te noemen. Onder de noemer ‘Ik woon bewust’ wordt tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL 2019 ruimte gegeven aan vernieuwende technieken, ideeën en advies op het gebied van maatschappelijk verantwoord bouwen, verbouwen én wonen. 

Snel een flinke bak informatie? Schuif dan aan bij de colleges van experts op het gebied van bouw, financiering, duurzaamheid en nog veel meer. Liever persoonlijke inspiratie? Plan nu een gesprek in op de website voor advies op maat.

Kortom, Nieuwbouw/Verbouw XL brengt in 2019 weer specialisten, makelaars, ontwikkelaars en gemeenten samen om de nieuwste bouwprojecten en laatste ontwikkelingen rondom het verduurzamen van de eigen woning te promoten. In een nieuw jasje, met behoud van het bekende laagdrempelige karakter, zal deze editie een ware inspiratie zijn.

Praktische informatie
Data: 15, 16 en 17 november 2019
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: MartiniPlaza Groningen
Entree: Gratis