Cultuur & Uitgaan

Dennis Cooking Place: Workshop 'Vanaf de boer tot op het bord!'

Veel mensen die vlees eten weten nauwelijks wat er allemaal is gebeurd om een biefstuk, karbonade of ander product op hun bord te krijgen. Om mensen veel bewuster te laten worden van wat er allemaal nodig is om een kwalitatief hoogwaardig stuk vlees te kunnen serveren, organiseert Dennis Cooking Place uit Groningen op 26 maart een bijzondere workshop.


Leestijd: 1 minuut

Dennis Cooking Place: Workshop 'Vanaf de boer tot op het bord!'
Dennis Cooking Place: Workshop 'Vanaf de boer tot op het bord!'

‘Van de boer tot op het bord!’, zo is deze nieuwe workshop gedoopt, die de deelnemers letterlijk vanaf de boer laat zien wat er allemaal gebeurt voor het vlees op tafel staat. “Ik kook graag met mooie, lokale producten en probeer mijn passie voor lekker eten over te brengen op mensen. Daar sluit dus ook deze kookles perfect bij aan!”

De workshop wordt zaterdag 26 maart gegeven door eigenaar Dennis Nolle van Dennis Cooking Place. De deelnemers gaan die dag ’s morgens vanaf elf uur op bezoek bij de ‘Waddenvarkens’ in Uithuizermeeden. Daar krijgen ze een rondleiding en uitleg.

Vervolgens nemen Dennis en zijn gasten producten mee, rijdt iedereen terug naar Groningen en gaan ze ’s middags op de kookschool van Dennis aan de Stavangerweg in Groningen met het vlees van de Waddenvarkens aan de slag.

In de toekomst volgen ook nog andere “Van de boer tot op het bord” workshops.

(Meer informatie: www.denniscookingplace.nl)