Cultuur & Uitgaan

Duurzame actie Winkelcentrum Paddepoel Bigshopper:

Op zaterdag 5 en 12 maart gaan we onze bezoekers verrassen door tussen 12.00-16.00 uur duizenden duurzame Big Shoppers uit te delen. Deze stevige Bigshopper ziet er modern & fris uit en is langdurig te gebruiken. Vervolgens kun je ook nog prijzen winnen met je tas!

Wordt jij gedurende de maand maart gespot met de Paddepoel Bigshopper dan maak je kans op leuke prijzen. Ook hebben we op onze Facebook en Instagram pagina een leuke actie. Zie voor meer informatie en de prijzen: paddepoel.nl/bigshoppers/


Leestijd: 1 minuut

Winkelcentrum Paddepoel: anderhalf uur gratis parkeren
Winkelcentrum Paddepoel: anderhalf uur gratis parkeren

Winkelcentrum Paddepoel is gelegen aan de westkant van de stad en eenvoudig te bereiken met de auto. Wij zijn goed bereikbaar en bij ons heb je geen last van de werkzaamheden aan het Julianaplein.

Bovendien parkeer je op onze eigen parkeerterreinen P1 & P2 de eerste 1,5 uur GRATIS. P1 is het grootste parkeerterrein met de ingang aan de Dierenriemstraat. P2 is tegenover het winkelcentrum bij het tankstation en heeft zijn ingang aan de Pleiadenlaan. Kijk voor meer informatie op de Routebeschrijving. Ook met het openbaar vervoer is ons winkelcentrum eenvoudig te bereiken.

Winkelcentrum Paddepoel is het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden met meer dan 80 winkels onder 1 dak. Volop mogelijkheden om te ontbijten, lunchen, lekker kopje koffie drinken, gebakje eten, etc. Elke donderdagavond zijn de winkels open tot 20.00 uur en sommigen zelfs tot 21.00 uur. De laatste zondag van de maand is het koopzondag van 12.00-17.00 uur. Enkele winkels zijn elke zondag open. Openingstijden kunnen per winkel afwijken. Check paddepoel.nl of de website van betreffende winkel.