Cultuur & Uitgaan

Extra warm welkom ondanks werkzaamheden; ondernemers ontvangen gastvrije tools

Ondernemers in de gemeente Groningen ontvangen de komende dagen gastvrije tools waarmee zij klanten en gasten een extra warm welkom kunnen heten. De tools zijn onderdeel van een campagne om ondernemers te attenderen op het programma Gastvrij Groningen, dat in het leven is geroepen om ondernemers te ondersteunen bij het gastvrij onthalen van gasten en klanten.


Leestijd: 1 minuut

Extra warm welkom ondanks werkzaamheden; ondernemers ontvangen gastvrije tools
Extra warm welkom ondanks werkzaamheden; ondernemers ontvangen gastvrije tools

Waarom Gastvrij Groningen? 

Groningen bereidt zich voor op de toekomst door hard te werken aan grote infrastructurele projecten. Op plekken waar wordt gewerkt om de stad nog mooier te maken kan dit zorgen voor oponthoud. Dit zijn momenten dat het programma Gastvrij Groningen ondernemers ondersteunt om iets extra te doen voor bezoekers en gasten. Om die reden hebben de initiatiefnemers van het programma gastvrije tools ontwikkeld waarmee ondernemers hun gasten en klanten op z’n Gronings welkom kunnen heten. 

Leuk dat je er bent-momenten

Daarnaast zet het programma in op ‘leuk dat je er bent-momenten’, ludieke acties op P+R’s in het OV en rondom hindermomenten. De acties zijn bedoeld om bezoekers van de stad een extra warm welkom te heten en reizigers die met OV of via P+R naar de stad reizen te belonen. 

Initiatiefnemers programma Gastvrij Groningen

Initiatiefnemers van het programma Gastvrij Groningen zijn Marketing Groningen, Het Fonds ondernemend Groningen, Gemeente Groningen en Groningen Bereikbaar. Koninklijke Horeca en de vier Groningse bedrijvenverenigingen zijn ook bij het programma betrokken.

Ondernemers die meer willen weten over het programma Gastvrij Groningen, gastvrije tools willen bestellen of een idee hebben voor een ‘leuk dat je er bent-moment’ kunnen dit kenbaar maken via de website www.gastvrij-groningen.nl