Cultuur & Uitgaan

Forum Groningen: Live-stream talkshow over herstart in Groningen na lockdown

‘Gelukkig: de “lockdown” is voorbij!’. Of: “Jammer, die lock-down had ook mooie kanten”. Dat zijn enkele van de visies over de afgelopen maanden die aan de orde komen tijdens een on-line te volgen talkshow in het Forum Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Forum Groningen: Live-stream talkshow over herstart in Groningen na lockdown
Forum Groningen: Live-stream talkshow over herstart in Groningen na lockdown

Begin juni heropent Forum Groningen de deuren om het publiek te ontvangen binnen de richtlijnen van het RIVM. Vooruitlopende op deze heropening presenteert het Forum op woensdag 20 mei een online te volgen editie van de talkshow HELP!?, over hoe op te starten na de lockdown.

Nu we langzaam uit de intelligente lockdown komen wordt het duidelijk: we gaan weer beginnen. Maar opnieuw beginnen, na een tijd waarin alles op zijn kop heeft gestaan, hoe doe je dat? Welke dingen uit de afgelopen periode neem je mee? En wat laat je achter?

Tijdens deze online te volgen editie van HELP?! gaan de deelnemers in gesprek met mensen die zichzelf juist wel of helemaal niet opnieuw hebben uitgevonden, mensen die geen zin hebben om opnieuw te beginnen en mensen die eigenlijk gewoon hetzelfde zijn blijven doen. Samen met Guy Weizman, Marjolein Visser, Sanne ten Wolde, Melissa Marijnen en anderen houden Eva Waterbolk en Wilbert van de Kamp een kleine extra pauze voordat we weer overgaan tot de wanorde van de dag. HELP je mee?

Online talkshow HELP!?
Woensdag  20 mei, aanvang 20.00 uur
Via livestream te volgen op forum.nl/help
Deze online editie van HELP!? is ook later nog terug te kijken.