Cultuur & Uitgaan

Kartracing Groningen: volledige kartvloot vernieuwd

Kartracing & Bowling Groningen, langs de oostelijke ringweg en nabij Kardinge, is hard op weg uit te groeien tot een van de grootste entertainmentcenters van de stad Groningen. Een nieuwe impuls voor dit racecentrum valt nu ook te verwachten van de volledig vernieuwde kartvloot, net op tijd aangeleverd zodat liefhebbers er op Koningsdag en in de meivakantie al in kunnen stappen. De nieuwe wagens zijn sneller en stabieler.


Leestijd: 1 minuut

Kartracing Groningen: volledige kartvloot vernieuwd
Kartracing Groningen: volledige kartvloot vernieuwd

Kartracing & Bowling Groningen heeft deze week de volledige kartvloot vervangen.

De nieuwe karts zijn afkomstig van de befaamde RIMO-fabriek in Duitsland en speciaal voor het kartcentrum gemodificeerd.

Na aankomst in Groningen zijn de karts zijn rijklaar gemaakt en uitvoerig getest door een groep testrijders, bestaand uit fanatieke en kundige karters. Conclusie ten opzichte van de vorige karts: stabielere wegligging en de karts trekken beduidend sneller op. Op basis van eerste tests is de verwachting dat het oude baanrecord zeer binnenkort zal sneuvelen.

Met Koningsdag en meivakantie op komst zullen vele honderden bezoekers de komende dagen kennismaken met de verse karts.

Met meer dan 100.000 gasten per jaar is Kartracing & Bowling Groningen en van de grootste entertainment centers van Noord Nederland. Het centrum biedt een uitdagende 800 meter lange indoorbaan, een stijlvolle (disco)bowling en diverse horecagelegenheden. Vanwege de verwachte drukte is het slim om altijd vooraf te reserveren via www.kartbaangroningen.nl en 050-5474747.