Cultuur & Uitgaan

Koop hier je kaarten voor Stadspark Live met Sting en Anouk

Sting en Anouk zijn op 22 juni de headliners van de eerste editie van Stadspark Live. Je kunt hier nu je kaarten kopen voor dit nieuwe festival.


Leestijd: 1 minuut

Cabaretier Bert Vissscher presenteert Stadspark Live
Cabaretier Bert Vissscher presenteert Stadspark Live

Concertorganisator MOJO en de Groningse poppodia hebben samen met de gemeente de krachten gebundeld om weer een wereldster op de Drafbaan te krijgen. En dat mocht ook wel weer eens, bijna twintig jaar nadat de Rolling Stones en Tina Turner daar een concert gaven. 

Stadspark Live moet een jaarlijks terugkerend muziekfestival worden met topartiesten. Daar is de organisatie in geslaagd voor de eerste editie. Naast Sting en Anouk treden ook The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues op. 

Sting
Met 16 Grammy’s op zak, en een internationale carrière met The Police en als soloartiest waar je stil van wordt, heeft de Engelse wereldster Sting geen introductie meer nodig. Hij komt voor Stadspark Live naar Groningen met de Sting: My Songs tour. Hier passeren hits als Englishman in New YorkFields of Gold en Shape of my Heart zeker de revue, maar ook klassiekers als Every Breath You Take, Roxanne en Message In A Bottle.

Anouk
De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit, maar heeft al sinds 2015 niet meer in Groningen op het podium gestaan. Bezoekers van Stadspark Live kunnen genieten van de Engelstalige hits én horen nieuw materiaal in haar eigen taal.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is vrijdagochtend van start gegaan. De organisatie rekent op 20.000 toeschouwers.