Cultuur & Uitgaan

LAATSTE SUIKERMARKT van het seizoen bij EM2 op het SUIKERTERREIN, mis het niet!

Op de unieke plek op het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 Groningen zal zondag 23 oktober de Autumn Leaves-editie van de Suikermarkt plaatsvinden. Op deze markt, die nog groter is dan de vorige keren, kun je een variatie vinden aan bijzondere items: veel vintage en preloved kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, schoolplaten en posters, upcycling, plantjes, interieurdecoratie, industrial design en meer.


Leestijd: 1 minuut

LAATSTE SUIKERMARKT van het seizoen bij EM2 op het SUIKERTERREIN, mis het niet!
LAATSTE SUIKERMARKT van het seizoen bij EM2 op het SUIKERTERREIN, mis het niet!

Ook worden er door creatieve standhouders en kunstenaars zelfgemaakte producten aangeboden. Bijvoorbeeld zelf ontworpen kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen en bijzondere kunstwerken.

Er zullen verschillende foodstands zijn voor de lekkere trek: Indonesische barbecue, American pancakes, patat in een puut en pizza uit de houtgestookte oven, ook vega en vegan. Er is een Vespa waar heerlijke koffie wordt verkocht. Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. IJskoude biertjes, wijntjes en frisjes met of zonder tic, binnen en buiten, op het gezellige terras en in de hangmat-tuin. Muziek zal ook niet ontbreken: DJ "Ben the Recordman" draait Oldies Goldies uit de 60ties, 70ties en 80ties, vooral de 'Guilty Pleasures' en.. je mag plaatjes aanvragen!

Ook is er entertainment voor kinderen waaronder flipperen, slijm maken en schminken.
Kortom: een supergezellige markt met een heerlijke festival-vibe!

De openingstijden zijn van 11.00 – 17.00 uur. Kinderen tot 12 jaar komen gratis, entree voor volwassenen is € 3.5

Meer informatie en foto's kun je vinden je op Facebook en Instagram: @Suikermarkt