Cultuur & Uitgaan

Marcel Hensema met nieuwe voorstelling naar SPOT/Stadsschouwburg

Marcel Hensema brengt nog voor de jaarwisseling zijn nieuwe voorstellingAlles in de hensop de planken. Na een glansrijke carrière op het toneel, in films en series, speelde hij de afgelopen jaren het Groninger drieluik Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede. Zijn liefde voor het vertellen van verhalen heeft hem nooit losgelaten. Zijn eigen nieuwe productieAlles in de hensgaat op donderdag 19 december in première in SPOT/Stadsschouwburg. De kaartverkoop start vrijdag 26 april om 10.00 uur via spotgroningen.nl.


Leestijd: 1 minuut

Marcel Hensema met nieuwe voorstelling naar SPOT/Stadsschouwburg
Marcel Hensema met nieuwe voorstelling naar SPOT/Stadsschouwburg

Marcel Hensema (Hollands HoopPenoza) geeft het begrip conference een nieuwe inhoud en tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onvoorwaardelijk gaat houden. Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding.

In deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait: hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde… Kortom: Alles in de Hens. 

Marcel Hensema – Alles in de hens
Woensdag 18 december – try-out
Donderdag 19 december – première
Vrijdag 20 december 
Zaterdag 21 december

SPOT Groningen/Stadsschouwburg
Prijzen per datum en rang verschillend