Cultuur & Uitgaan

MartiniPlaza laat de stad shinen in nieuwe campagne

Boven de stad Groningen zijn al een paar dagen drie enorme lichtbundels te zien. De lichtstralen schijnen vanaf het dak van MartiniPlaza. De lichtbundels zijn onderdeel van een nieuwe campagne van het evenementencomplex, waarbij wordt opgeroepen om 'vooral te blijven shinen'. "Nu even niet in MartiniPlaza tijdens een evenement, maar shinen kan wél in je woonkamer, slaapkamer of tuin", aldus Plaza.


Leestijd: 1 minuut

MartiniPlaza laat de stad shinen in nieuwe campagne
MartiniPlaza laat de stad shinen in nieuwe campagne

Shinen in de stad
MartiniPlaza geeft letterlijk licht tijdens de donkere dagen. Deze tijdelijke stadsmarkering wordt verzorgd door DTL Lasertechniek uit Tynaarlo. De lasers, zogenaamde Space Cannons, zijn te zien tot 40 kilometer buiten de stad Groningen. 

Stralende boodschap
De laserstralen blijven zichtbaar tot in het nieuwe jaar. Met deze stralende boodschap hoopt MartiniPlaza plezierige herinneringen op te roepen en iedereen aan te moedigen om positief te blijven in deze lastige periode tijdens de lockdown.   

Vergeet niet te shinen – alleen nu even in je woonkamer
De boodschap SHINE wordt versterkt door een campagne die binnen en buiten de stad te zien is op posterborden, kranten, geveldoeken en kaarten die worden verstuurd. Met teksten als SHINE! Vergeet niet te shinen zoals toen op Saturday Night Fever (alleen nu even in je auto), of SHINE! Vergeet niet te shinen zoals toen in het theater (alleen nu even in je woonkamer).  

Blijf gezond en tot gauw
"MartiniPlaza wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Shine op gepaste afstand en denk om elkaar", aldus de organisatie. 

Bekijk hoe je thuis kunt shinen via www.vergeetnietteshinen.nl.