Cultuur & Uitgaan

Promotiedagen zijn terug

Na een gedwongen adempauze van een jaar zijn de Promotiedagen weer terug. 9 en 10 november staat de 34e editie het grootste zakelijke event van Noord-Nederland op het programma. Het belooft een groot weerzien te worden voor de noordelijke ondernemers. Eindelijk kan er worden bijgepraat, kunnen banden worden aangehaald en nieuwe mensen worden ontmoet.

‘Het wordt een hele bijzondere editie,” volgens organisator Michel Elzinga. “We hebben er met ons team hard voor moeten knokken, maar we zijn heel trots op het eindresultaat.” De beursvloer is ingrijpend gewijzigd met veel nieuwe pleinen en podia. Nieuw is bijvoorbeeld De Bouwplaats, een nieuwe ontmoetingsplek voor de Noord-Nederlandse bouw, met meer dan 40 deelnemers rondom een Bouwtheater, waar ontwikkelingen als circulariteit en digitalisering aan bod komen.

Het wordt moeilijk keuzes maken voor de bezoeker. Naast de meer dan 400 deelnemende bedrijven, zijn er meer dan 70 presentaties, workshops, interviews en masterclasses te volgen op 5 verschillende podia. Er zijn Keynotes van Cybersecurity specialist Maria Genova, technologie expert Jarno Duursma en ex-topsporters Gregory Sedoc en Mark Tuitert.

De Promotiedagen worden groots geopend door cabaretier Guido Weijers, met een masterclass in geluk. Want waarvan wordt je nou echt gelukkig? Dat is de vraag die veel mensen zich de afgelopen tijd hebben afgevraagd. Guido zal met zijn wetenschappelijke theatercollege op een vrolijke manier inzichten bieden in en antwoorden geven op vragen over persoonlijk geluk.

Al het laatste nieuws, de pleinen en het programma vind je op www.promotiedagen.nl


Leestijd: < 1 minuut

Promotiedagen op 9 en 10 november: vernieuwde beursvloer en extra pleinen
Promotiedagen op 9 en 10 november: vernieuwde beursvloer en extra pleinen