Cultuur & Uitgaan

Provinciale Staten Verkiezingen in Forum Groningen

Met actualiteit als een van de speerpunten van Forum Groningen zijn verkiezingen altijd aanleiding voor een programma voor jong en oud. Ook bij de aanstaande verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen staan we stil. Want deze verkiezingen zijn weer ongekend spannend, en niet alleen omdat indirect de Eerste Kamer hiermee van samenstelling kan veranderen.


Leestijd: 1 minuut

Provinciale Staten Verkiezingen in Forum Groningen
Provinciale Staten Verkiezingen in Forum Groningen

In het kader van de verkiezingen op 15 maart presenteert Forum Groningen een aantal activiteiten. Voor de jeugd is er op zaterdag 11 maart een kinderlezing van 'Grote Leider' Tim den Besten over zijn tv-serie Timmyland, waarin je met humor en verrassende vragen kennismaakt met de essentie van een goed werkende democratie.

Daarnaast zijn er twee gratis debatten: op vrijdagavond 10 maart is er een Groot Groen Verkiezingsdebat van verschillende milieuorganisaties en op maandag 13 maart is het Grote Lijsttrekkersdebat i.s.m. Dagblad van het Noorden, RTV Noord en OOG TV waarin zittende partijen, de oppositiepartijen én de nieuwkomers met elkaar in debat gaan over actuele thema's als gaswinning, uitbreiding van de Eemshaven en de toekomst van het vliegveld Eelde. .

Kijk op forum.nl/verkiezingen voor alle informatie en tickets.