Cultuur & Uitgaan

Reis&Co Event dit jaar groter dan ooit

Komend weekend staat MartiniPlaza met Reis&Co Event weer in het teken van reizen en avontuur. De reisbeurs viert het vijfjarige bestaan en is groter dan ooit. Zo pakken ze flink uit met meer specialisten, meer thema’s, meer programmering en uiteraard véél meer inspiratie. Op zoek naar een leuke vakantie of reis? Dan moet je zaterdag of zondag naar Reis&Co Event.


Leestijd: 1 minuut

Reis&Co Event dit jaar groter dan ooit
Reis&Co Event dit jaar groter dan ooit

Advies op maat
Omdat het reisevent dit jaar groter uitpakt, zijn er ook meer exposanten. Oude bekenden vormen de basis, aangevuld door vele nieuwe gezichten. “Dit jaar hebben we een recordaantal aanbieders en specialisten. En ook veel meer informatie, advies en inspiratie voor je droomreis!”, aldus de organisatie.

In de kijkers
Tijdens het event worden een aantal thema’s extra in de kijker gezet. Zo ervaar je direct een warm ontvangst in de Chinese cultuur, geniet je culinair in Italiaanse sferen en ontdek je de leukste vakanties en niche bestemmingen. Wat dacht je van reizen in een religieus jasje of locaties buiten gebaande paden? Of de vrijheid van het kamperen, het comfort van een cruise of bijzondere avonturen dichtbij huis? Dit alles en nog veel meer ontdek je op Reis&Co Event.

Genoeg te doen
Schuif aan bij de presentaties van reisbloggers en specialisten, win grote prijzen in de Holiday Quiz, leer een Scandinavische taal en nog veel meer. Beide dagen is er genoeg te doen op Reis&Co Event. Zo neemt Laura Dekker je op zaterdag mee op de wereldreis die zij heeft gemaakt met haar boot Guppy en beantwoordt het welbekende ‘zeilmeisje’ al je prangende vragen of beleef je op zondag een authentieke leeuwendans.

We vieren feest!
En wie jarig is, die trakteert op lekkers! “Voor de eerste 50 bezoekers van Reis&Co Event hebben wij op zaterdag en zondag een bakje koffie en een heerlijk gebakje. Zo begin jij je dag goed op ons vijfjarig jubileum!”, aldus de organisatie.

Kaartverkoop
Kaarten voor het event zijn online te koop voor 6,50 euro. Aan de kassa kosten kaarten 7,50 euro. Het reisevent is op 5 en 6 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur.