Cultuur & Uitgaan

Suikermarkt bij EM2 op voormalig Suikerunie terrein


Leestijd: 1 minuut

Suikermarkt bij EM2 op voormalig Suikerunie terrein
Suikermarkt bij EM2 op voormalig Suikerunie terrein

Zondag 4 juli van ’s morgens elf tot ’s middags vijf uur is de vierde editie van de SUIKERMARKT bij EM2 op van het voormalig Suikerunie terrein. Op deze markt kun je een variatie vinden aan bijzondere items: vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie en meer.

Er wordt door creatieve standhouders zelfgemaakte producten aangeboden. Bijvoorbeeld zelfontworpen kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen, zelfgebakken taarten en koekjes en jams en chutneys.

Ook zullen er verschillende foodstands zijn voor de hongerige magen, bijvoorbeeld pizza uit een houtgestookte oven. Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. Koffie en thee, ijskoude biertjes en wijntjes op het gezellige terras en in de tuin. Ook is er een ijsfiets met biologisch ijs voor grote en kleine kinderen. Live muziek zal ook niet ontbreken: De Antwerpse muzikale familie "WANDA’S WAGON” speelt mooie liedjes en SWOOLISH draait toffe plaatjes!
Voor en door kinderen is er kleedjesverkoop en kinderen kunnen GRATIS worden geschminkt!


Niet alleen op 4 juli is er een Suikermarkt… Ook op zondag 29 augustus, 26 september en 24 oktober zal er een Suikermarkt worden georganiseerd bij EM2!

Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur.

Kinderen tot 16 jaar komen gratis, entree voor volwassenen is €3. Parkeren is gratis.