Cultuur & Uitgaan

Verdwaald raken in de goede richting op Reis&Co Event

Traditiegetrouw opent MartiniPlaza Groningen haar deuren het tweede weekend van januari voor Reis&Co Event. Zo ook dit jaar, want voor het zesde jaar op rij laat hét reisevenement van het noorden ieders reisbloed weer sneller stromen. Op 11 en 12 januari staat de Plaza in het teken van reizen, vakanties en dagjes weg, met hart voor de wereld, in een welbewust jasje.


Leestijd: 1 minuut

Verdwaald raken in de goede richting op Reis&Co Event
Verdwaald raken in de goede richting op Reis&Co Event

Reis&Co Event verwelkomt met trots haar exposanten. De reiswereld blijft zich ontwikkelen en dit is terug te zien op de beursvloer. Reis&Co Event groeit elk jaar weer en verbeterd en verbreed daarmee haar aanbod mét behoud van het intieme en laagdrempelige karakter waar ze zoveel waarde aan hecht. Komend weekend ontmoet men de vaste enthousiaste gezichten, maar de bezoekers zullen ook verrast worden door nieuwe deelnemers. Alle exposanten voorzien geïnteresseerden van persoonlijk advies op maat.

Als je bij Reis&Co Event binnenloopt is het gelijk duidelijk: er is meer activiteit dan ooit op de beursvloer! Presentaties, workshops, filmzalen, foto exposities, een kinderspeurtocht én bij binnenkomst waan je je in een echte jungle. Hiermee geeft de organisatie de bezoeker nóg meer reden een kijkje te nemen op het evenement. “We kijken er weer enorm naar uit om alle reislustige noorderlingen te voorzien van de beste informatie en leukste inspiraties”, aldus de organisatie van Reis&Co Event.

Bekijk online via www.reisevent.nl/programma het schema van de presentaties, workshops en films. En een tip: als je je voor de workshops online opgeeft, ben je verzekerd van een plekje! Want VOL = VOL.

Voor de eerste 50 bezoekers van Reis&Co Event heeft de organisatie op zaterdag én zondag een bakje koffie en een heerlijk taartje klaarstaan. Dus begin je dag goed en kom als één van de eersten binnen!

Voordelig naar binnen? Koop je tickets vooraf online en bespaar €1,- per kaartje! Aan de deur betaal je €7,50, maar online €6,50. Dat is makkelijk verdiend toch!? Ga snel naar www.reisevent.nl en bestel je entreekaart! Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis het Reis&Co Event bezoeken.

Wat wordt jouw volgende bestemming?
Wat wordt jouw volgende bestemming?
https://www.youtube.com/watch?v=-iNH5YWiJNM&feature=emb_title