Cultuur & Uitgaan

Zo heb je Groningen nog nooit ontdekt!

Ontdek wat Groningen écht te bieden heeft tijdens de Urban Walk Groningen! Op zondag 21 mei 2023 kan jij grootste stad van Noord-Nederland ontdekken tijdens een wandeltocht van 12 of 20 km. Je komt zo op een unieke manier meer te weten over Groningen. De route wordt gekenmerkt door de unieke locaties, stempelposten, versnaperingen en muzikale acts.


Leestijd: 1 minuut

Zo heb je Groningen nog nooit ontdekt!
Zo heb je Groningen nog nooit ontdekt!

Een bijzondere route

Er is genoeg te bekijken en te doen in Groningen. Als je de stad binnenkomt kun je er niet omheen: de Martinitoren. De toren heeft, net als de rest van de stad, een rijke geschiedenis. De Urban Walk Groningen biedt jou de kans om dat rijke verleden én het bruisende, hedendaagse leven op een unieke manier te ontdekken. Duizenden deelnemers gingen je al voor!

De deelnemers starten in het Noorderplantsoen en lopen via het Forum, Wiebenga complex, Energy Academy, de brouwerij van Baxbier, het Stadslyceum en vele andere bijzondere plekken in de stad.

De locaties op de route van de derde editie van de Urban Walk Groningen worden geleidelijk bekend gemaakt op onze site:  www.urbanwalkgroningen.nl

Nationaal MS Fonds

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Daarmee maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Kom daarom in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen:

  1. Doneer bij jouw inschrijving op de website van de Urban Walk Series.
  2. Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer dan 150 euro op? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs!

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met jouw inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek samen met jouw partner, vrienden, familie en collega’s het mooiste wat Groningen te bieden heeft tijdens de Urban Walk Groningen! Inschrijven kan via

https://www.urbanwalkgroningen.nl/inschrijven/