Wonen

Groningse B&B genomineerd voor beste B&B in Nederland

Bed & Breakfast Hemeltjelief bij Caro in Ezinge is een van de drie genomineerden voor de Beste B&B van Nederland. Ook De Buinerhoeve in Buinen (Drenthe) en Logan Landing in Rilland (Zeeland) maken kans. De winnaar wordt op woensdag 15 juni bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.


Leestijd: 1 minuut

Groningse B&B genomineerd voor beste B&B in Nederland
Groningse B&B genomineerd voor beste B&B in Nederland

De drie genomineerde B&B’s zijn reeds ingedeeld in de categorie 5 tulpen, het hoogst haalbare segment binnen het classificatiesysteem van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Daarbij scoren de drie gegadigden bijzonder goed als het aankomt op comfort, privéfaciliteiten en services. Ook worden de accommodaties in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl beloond met hoge cijfers. Bij de jaarlijkse verkiezing tellen zowel objectief meetbare kwaliteitsnormen als subjectieve reviews op Bedandbreakfast.nl mee.

“Comfort, luxe én beleving spelen een steeds grotere rol bij B&B’s, dat is ook duidelijk terug te zien bij de drie genomineerden van dit jaar”, aldus Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Ze bieden allemaal een tot in de puntjes verzorgd verblijf met een fantastisch ontbijt. Daarbovenop bieden ze stuk voor stuk een unieke beleving, bijvoorbeeld met privé wellness, table d'hôtes of een statig landgoed. Gasten zijn dan ook lyrisch over deze B&B’s!” 

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Foto: Bed & Breakfast Hemeltjelief bij Caro