Wonen

Hulp nodig bij Geldzaken? Groninger Forum organiseert ‘Ontwikkelplein’

Hulp nodig bij geldzaken? Ben je het overzicht kwijt op je financiën? Wie hulp of advies kan gebruiken kan donderdag 23 november terecht in het Groninger Forum. Daar is dan een ”Ontwikkelplein” ingericht waar tal van organisaties aanwezig zijn die de bezoekers kunnen helpen om het overzicht terug te krijgen.


Leestijd: 1 minuut

Donderdag 23 november is het Ontwikkelplein de plek voor grip op geldzaken, hulp bij thuisadministratie, advies over regelingen en verzekeringen, tips voor werkzoekenden, ondersteuning bij rekenvaardigheden en nog veel meer.

Vaste samenwerkingspartners als Humanitas, WIJ Groningen, SeniorWeb, WIJS, Taalhuis en de gemeente Groningen zijn van de partij. Daarnaast zijn deze editie ook Moedig Groningen, het UWV, Link050 Groningse Kredietbank, Stadjers Hand in Hand en Cash2Grow aangehaakt bij het Ontwikkelplein.

Deze partners bieden op een laagdrempelige manier hulp en ondersteuning, met de bibliotheek als vertrekpunt. Inwoners kunnen er terecht voor betrouwbare informatie, persoonlijk advies, praktische hulp of ondersteuning bij leren en ontwikkelen.

Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig. De toegang, maar ook de hulp en ondersteuning zijn gratis.