Wonen

Kerstboom voor Groningen: zoektocht van start

De donkere dagen voor kerst zijn (gelukkig) nog heel ver weg. Maar ze komen wel steeds dichterbij. Over ruim vier maanden is het al weer zover: dan moet er weer een prachtige kerstboom staan te blinken. Maar: wélke kerstboom?! Dat is de vraag waar de Groningen City Club zich nu al het hoofd over breekt.


Leestijd: 1 minuut

Want ieder jaar zorgt deze vereniging van- en voor ondernemers in de binnenstad voor een passende boom. De laatste jaren zijn die bomen afkomstig van inwoners van Stad of Ommeland die een dennenboom in de tuin hebben die veel te groot is geworden. Maar die dankzij het formaat precies zouden kunnen passen op de Grote Markt.

De Groningen City Club is nu op zoek naar mensen die denken dat ze zo’n boom hebben.

“Ik zoek namens de City Club een kerstboom van rond de twintig meter hoog, lekker vol en ook gemakkelijk weg te halen door de firma Wagenborg, die helpt bij het transport”, vertelt namens de Groningen City Club Louis van der Tuin, van de firma HL Promotions, die de feestverlichting jaarlijks verzorgt voor de City Club.

Mensen die denken dat ze de geschikte boom hebben worden vriendelijk verzocht een foto, naam, adres en tel nr. te sturen naar: louis@kerstboomgcc.nl

Zij krijgen dan te horen of de GCC graag gebruik maakt van hun aanbod of niet.