Wonen

Woningcorporatie Nijestee heeft ruimte voor (zorg)instellingen in Groningen

De Groningse woningcorporatie Nijestee is bezig met de ontwikkeling van twee bijzondere nieuwbouwprojecten in de stad: ‘De Atlas’ en een woonvorm in de Grunobuurt. De corporatie is nu op zoek naar (zorg)instellingen die mee willen denken over een optimale inrichting en gebruik van deze gebouwen, voor doelgroepen die zorg nodig hebben.


Leestijd: 1 minuut

Woningcorporatie Nijestee heeft ruimte voor (zorg)instellingen in Groningen
Woningcorporatie Nijestee heeft ruimte voor (zorg)instellingen in Groningen

Woningcorporatie Nijestee heeft twee nieuwbouwprojecten waarin wij graag de samenwerking aangaan. We zoeken (zorg)instellingen die opzoek zijn naar woonruimte voor doelgroepen die zorg nodig hebben. Interesse? Neem dan contact op via nijesteebiedtruimte@nijestee.nl. Bij de bouw in de Grunobuurt wordt de (zorg)instelling direct betrokken bij de planvorming van de nieuwbouw. De instelling kan meedenken over de indeling, de plattegrond, de voorzieningen en de algemene ruimtes van het gebouw.

De bouw van de Atlas is al klaar. Daarom wordt de (zorg)instelling niet betrokken bij het definitieve ontwerp en kan de instelling niet meedenken over de indeling en de voorzieningen in de woning.

Wat zoeken wij? We willen ervoor zorgen dat verschillende huishoudens samenleven in buurten. We vinden het belangrijk dat mensen zelf kunnen kiezen waar en hoe ze wonen in een huis dat als thuis voelt. Nijestee wil zo’n thuis aanbieden. Vooral aan mensen met een lager inkomen of aan mensen die hulp en/of begeleiding nodig hebben om zelfstandig te wonen.

Heeft u interesse? Open dan de bijlage en lees verder. U kunt tot woensdag 24 juni 17.00 uur reageren.