In beeld

Partnerbijdrage

Een rondvaart op de Groningse grachten met Bootje Speciaal is precies dat; speciaal!

Heb jij je stamkroeg wel gezien, ben je klaar met steeds hetzelfde uitzicht vanaf het terras of elke keer weer een barbecue in de tuin van dezelfde vrienden? Dan wordt het hoog tijd om eens aan boord te stappen van Bootje Speciaal; een elektrische boot van tien meter, waarop je samen met ruim dertig vrienden kunt genieten van al het moois dat het Groningse water te bieden heeft.


Leestijd: 2 minuten

Niet zomaar een bootje

Bootje Speciaal is naast een supergezellig elektrische rondvaartboot ook een ode aan de Groningse grachten. Jonge Groningse ondernemer Joris van Oers is Bootje Speciaal gestart om toeristen, maar vooral ook de Groningers zelf, de kans te geven om te genieten van de schoonheid van de Groningse wateren. Dit speciale bootje mag eigenlijk rustig een boot genoemd worden, want met zijn tien meter is het een flinke jongen. Dat is handig want zo kun jij er makkelijk op met je complete vriendengroep of al je collega’s. Vergeet een houten kont, want je hangt lekker met zijn allen op comfortabele kussens en omdat Bootje Speciaal wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor kun je gewoon een ontspannen gesprek met elkaar voeren, zonder dat je boven het geluid van een motor uit hoeft te komen of dieseldampen zit in te ademen. Fijn voor jou, maar ook voor alle dieren die we onderweg tegenkomen!

Beleef een onvergetelijke barbecue op de BBQ Boot

Een gezellige barbecue gaat natuurlijk nooit echt vervelen, maar als je er echt iets speciaals van wilt maken dan reserveer je de BBQ Boot van Bootje Speciaal! Want niet alleen wordt varen nóg fijner als ondertussen de geur van een sissende hamburger op de barbecue de eetlust vast opwekt, eten smaakt ook nog eens veel lekkerder, als je ondertussen in het gezelschap van leuke mensen rustig door het water glijdt en van het steeds veranderende uitzicht geniet. De perfecte manier om je verjaardag of een ander feestje te vieren, want je blijft ook niet met de afwas zitten!

Betaalbaar uitje voor studenten

Joris van Bootje Speciaal vindt dat iedereen van de Groningse grachten moet kunnen genieten, ook wanneer je je stufi er alweer grotendeels doorheen gejaagd hebt, terwijl je nog een stuk maand moet overbruggen. De prijzen voor een rondvaart zijn dan ook eerlijk en je weet precies waar je aan toe bent als je voor een van de gezellige arrangementen kiest. Zo geniet je al voor een barkie per uur van een rondvaart met een vrolijke schipper en onbeperkt drinken. Voor een beetje extra maak je de rondvaart op Bootje Speciaal nog aangenamer, bijvoorbeeld met een lekkere bruine fruitschaal of fingerfood. Lekker decadent doen kan natuurlijk ook met een boottocht gecombineerd met heerlijke speciaal biertjes of een wijn arrangement.

‘Grunn’ van haar mooiste kant bekijken

Of je nou een duurzame en unieke manier zoekt om een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid te vieren, of gewoon een fijne en gezellige dag wilt hebben met een groep lieve mensen; een rondvaart met Bootje Speciaal is altijd een strak plan. Al was het maar omdat je jouw geliefde ‘Groot Loug’ van haar allermooiste kant kunt ontdekken. Met een biertje of wijntje in de hand. Beter wordt het niet, toch?