Bereikbaarheid & Verkeer

Bornholmstraat dit weekend dicht ter hoogte van onderdoorgang Ring Zuid

De Bornholmstraat is dit weekend afgesloten voor autoverkeer ter hoogte van de onderdoorgang bij de zuidelijke ringweg. De stremming duurt van vrijdag 23 juli 20.00 uur tot maandag 26 juli 06.00 uur. Dit vanwege werkzaamheden aan het viaduct. De weg is gesloten in beide richtingen voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er gewoon langs.


Leestijd: 1 minuut

Bornholmstraat dit weekend dicht ter hoogte van onderdoorgang Ring Zuid
Bornholmstraat dit weekend dicht ter hoogte van onderdoorgang Ring Zuid

Omleidingen
Gemotoriseerd verkeer wordt in zuidelijke richting omgeleid via de Bornholmstraat, de Lübeckweg en de Europaweg. In noordelijke richting wordt het autoverkeer omgeleid via de Bornholmstraat, Bergenweg, Gotenburgweg, Osloweg, Euvelgunnerweg, Stettinweg en de Sint Petersburgweg.

Werkzaamheden
Aan de Bornholmstraat werkt aannemer Combinatie Herepoort aan de noordzijde van het viaduct. Er worden betonnen delen verwijderd, asbest gesaneerd, stalen palen geschroefd en er wordt een tijdelijke darmwandscherm in getrild. Dit alles heeft te maken met project Aanpak Ring Zuid.

Check voor vertrek
In de zomer vinden er meer werkzaamheden plaats. Een overzicht van deze werkzaamheden is te vinden op groningenbereikbaar.nl/zomer-2021. Check voor vertrek en bekijk de actuele verkeerssituatie op de slimme kaart van Groningen Bereikbaar.