Bereikbaarheid & Verkeer

Het is lente, Gafilevrij! Geniet van het voorjaar en spaar meteen tot 275 euro aan cadeaus

Als de vogels fluiten en de zon schijnt, wil je niet in de auto zitten, toch? Laat de auto lekker staan en geniet van het voorjaar. Gafilevrij! Pak de fiets, reis met het OV of werk een keertje thuis. Meer tijd, meer buitenlucht, meer beweging! En met deelname aan het programma Gafilevrij spaar je ook nog eens tot wel €275,- aan cadeaus!


Leestijd: 1 minuut

Het is lente, Gafilevrij! Geniet van het voorjaar en spaar meteen tot 275 euro aan cadeaus
Het is lente, Gafilevrij! Geniet van het voorjaar en spaar meteen tot 275 euro aan cadeaus

Het mobiliteitsprogramma Gafilevrij daagt automobilisten die tijdens de avondspits op de zuidelijke ringweg tussen het Europaplein en Julianaplein rijden uit, om vaker een reisalternatief te kiezen. Mijd jij de auto en dus de avondspits? Dan spaar je credits die je kunt verzilveren voor mooie cadeaus! En die extra beweging, die krijg je er gratis bij!

Hoe? Door eens wat vaker de fiets te pakken of te reizen met het OV. Heerlijk als de zon schijnt! En mocht het dan toch een keertje regenen – het blijft tenslotte Nederland ? – werk dan een dagje thuis. Genoeg mogelijkheden om de auto eens wat vaker te laten staan. Dus doe mee en ga fris en gezond voorjaar tegemoet!

ACTIE! Meld je aan vóór 1 mei 2019 met actiecode ‘Gafilevrij250’ en ontvang direct 250 credits cadeau!

  • Download de gratis app TimesUpp via Google Play of de Appstore van Apple.
  • Voer je thuislocatie en de locatie van je werk in.
  • Klik op ‘Ik doe mee’ en vul vóór 1 mei 2019 de actiecode ‘Gafilevrij250’ in.
  • Gafilevrij! en maak vaker gebruik van de fiets, het OV, een P+R, rijd buiten de spits of werk eens een dag thuis. Hiermee spaar je voor mooie cadeaus!

      Met Gafilevrij kun je tot €275,- aan cadeaus sparen. Je kunt de verdiende credits inwisselen in de webshop binnen de TimesUpp app. Zo kun je vouchers bijvoorbeeld inwisselen bij Fietsenwinkel.nl of fonQ.nl. Ook kun je de credits omzetten in OV-tegoed of ze doneren aan een goed doel.