Bereikbaarheid & Verkeer

Nachtelijke afsluitingen A28 en Brailleweg

De A28 is vanaf vandaag, maandag, tot en met donderdag 2 december drie nachten gedeeltelijk dicht. Ook de Brailleweg is twee nachten dicht. Er worden borden geplaatst en er wordt belijning aangebracht. Omwonenden kunnen geluidsoverlast hebben van de machines en vrachtwagens.


Leestijd: 1 minuut

Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen
Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen

A28

Op de A28 worden nieuwe lijnen en pijlen aangebracht. Ook plaatsen worden borden en barriers geplaatst. Dat kan alleen als er geen verkeer rijdt. Daarom gaat de A28 drie nachten dicht. Op maandagnacht (29 op 30 november) en dinsdagnacht (30 november op 1 december) is de A28 dicht vanaf het Julianaplein tot Groningen-Zuid. Woensdagnacht (1 op 2 december) is de A28 in de andere richting dicht, dus vanaf Groningen-Zuid tot het Julianaplein. De werkzaamheden duren steeds van 22.00 uur tot 06.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de bekende gele borden.

Brailleweg

Ook op de Brailleweg worden extra markering en borden aangebracht. De Brailleweg is daarvoor twee nachten afgesloten voor alle verkeer: maandagnacht (29 op 30 november) en dinsdagnacht (30 november op 1 december). Het autoverkeer kan dan dus niet vanaf het Emmaviaduct de A28 op.