Economie

Partnerbijdrage

Copy 76 maakt online drukwerk goedkoper, gemakkelijk en snel

Voor veel bedrijven en organisaties is het bestellen van drukwerk geen dagelijkse routine. Gelukkig is het Groningse bedrijf Copy 76 er in geslaagd om het bestellen van drukwerk niet alleen uiterst eenvoudig te maken – slechts vier keer klikken (!) – maar daarbij ook de beste kwaliteit en de laagste prijs te bieden.


Leestijd: 1 minuut

Copy 76 maakt online drukwerk goedkoper, gemakkelijk en snel
Copy 76 maakt online drukwerk goedkoper, gemakkelijk en snel

En dat is meteen de belangrijkste succesfactor voor Copy 76, dat er dankzij haar aanpak als een van de weinige bedrijven in slaagt om door te groeien. Inmiddels is het stad-Groningse bedrijf zelfs één van de grootste spelers op de Noord-Nederlandse markt. Men kan er overigens ook uitstekend terecht voor printen en kopiëren, of inbinden.

De prijzen die Copy 76 kan bieden zijn de laagste van Nederland. Dat kan Copy 76 realiseren door slim orders te combineren op grote vellen en om efficiënt te drukken. Dat gebeurt op de beste machines, met zeer hoge snelheid en onder het voortdurende toeziend oog van echte vakmensen. Daarbij komt ook dat Copy 76 continue aandacht heeft voor optimale automatisering en procesoptimalisatie, wat dus óók weer de prijzen drukt.

Dat Copy 76 een toonaangevende speler is in Noord-Nederland is des te opmerkelijk omdat het bedrijf nog niet zo heel erg lang bestaat. Het werd opgericht in 1990 aan de Zonnelaan en begon toen met het aanbieden van standaard kopieer- en printwerk via haar winkel. Tegenwoordig biedt Copy 76 niet alleen standaard kopieer- en printwerk aan, maar zoals gezegd, ook drukwerk.

Printen en kopiëren
Iedereen kan heel voordelig printen en kopiëren bij Copyshop Copy 76, in zwart-wit of in kleur. Naast de reguliere formaten is het bij Copy 76 ook mogelijk om op grootformaat te printen en te kopiëren.

Inbinden
Copyshop Copy 76 helpt ook bij het inbinden van documenten. Van plastic of metalen ringband, stealback, vouwen en nieten, brocheren of lamineren. Het is ook mogelijk om volledige folders en fotoboeken bij Copy 76 te laten maken.

Kijk voor al uw drukwerk in de webshop: shop.copy76.nl