Economie

Partnerbijdrage

De 5 beste gratis online solitaire spellen: Geen kaartspel nodig!

Hou je van kaartspelletjes? Zo ja, dan heb je geluk! Solitaire is een van de eenvoudigste en meest verslavende kaartspellen die er zijn. En als je geen kaartspel bij de hand hebt, geen probleem – we hebben je gedekt met onze lijst van de beste gratis online solitaire games. Of je nu een beginner of een expert bent, er is een solitaire spel voor iedereen. Dus zet je denkpet op en maak je klaar om te spelen!


Leestijd: 1 minuut

De 5 beste gratis online solitaire spellen: Geen kaartspel nodig!
De 5 beste gratis online solitaire spellen: Geen kaartspel nodig!

Simpel om te leren maar nog niet zo eenvoudig om uit te spelen – Online freecell Solitaire spelen is een perfect spel voor beginners. Bij dit spel draait alles om strategie, dus je moet goed nadenken voor je je zet doet. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, ben je verslaafd!

Als je een uitdaging zoekt, kijk dan niet verder dan Spider Solitaire. Dit spel is niet voor iedereen weggelegd – het vereist geduld, doorzettingsvermogen en een heleboel concentratie. Maar als je de uitdaging aandurft, is Spider Solitaire een geweldig spel om je vaardigheden te testen.

Als je een leuk en snel spel zoekt, is Pyramid Solitaire de perfecte keuze. Bij dit spel gaat het om snelheid en het zo snel mogelijk bij elkaar passen van kaarten. Dus als je je competitief voelt, probeer dan eens Pyramid Solitaire!

Een van de meest klassieke solitaire spellen die er zijn, is Klondike Solitaire, perfect voor wie van een ontspannen en easygoing spel houdt. Bij dit spel gaat het erom dat je de tijd neemt en geniet van het proces – dus leun achterover, ontspan en geniet! De naam Klondike komt van de gelijknamige stad in Canada uit de tijd van de Goldrush.

Last but not least is Patience Solitaire een prima keuze voor wie even mentaal wil uitrusten. Bij dit spel gaat het om ontspanning en genieten van de uitdaging. Dus leun achterover, haal diep adem en geniet! Patience en Solitaire is in feite hetzelfde spel, alleen met een andere benaming. In Nederland spreken we vaker over Patience dan Solitaire.

We hopen dat je genoten hebt van onze lijst met de beste gratis online solitaire spellen! Als je nog andere suggesties hebt, voel je vrij ze met ons te delen. Veel plezier bij het spelen!