Economie

Partnerbijdrage

Deze zomer een deelauto? In Groningen kan het!

De zomer is hier! Voor velen betekent dat uitkijken naar een welverdiende vakantie. Bij Nederlanders staan – vooral deze zomer – autovakanties met stip op één. Kies er hierbij voor om niet alleen jezelf een plezier te doen maar ook onze planeet. Daarmee ben je al een heel eind op weg door simpelweg voor een deelauto te kiezen.


Leestijd: 1 minuut

Want in Groningen is autodelen inmiddels razend populair. Het concept is eenvoudig. Eén deelauto is goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je straat en de flinke reductie in CO2 emissies. Autodelen is dus goed voor jou, Groningen en het klimaat.

Voor je eerste deelauto kun je bij SnappCar terecht. Hier vind je allerlei soorten auto’s: hippiebusjes, cabrio’s, verhuiswagens, Tesla’s, oldtimers en meer. Deze auto’s zijn niet van SnappCar, ze zijn gewoon van mensen bij jou in de buurt. Dus je huurt een auto van iemand uit je eigen omgeving. Dat is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, komt met verzekeringen en is een superleuke manier om mensen uit je stad te leren kennen. Een auto huren in Groningen is zo gepiept met SnappCar. Via de app of via je desktop maak je een profiel aan en kun je direct een deelauto zoeken en huren.

Ben je meer geïnteresseerd in wat extra bijverdiensten? Dan kun je ook je eigen auto verhuren. Zeker als je deze zomer besluit om thuis te blijven loont het om je auto te verhuren via SnappCar.

Maar er is nog een nieuw concept: SnappCar Private Lease. Hiermee heb je de beschikking over je eigen private leaseauto én kun je deze gegarandeerd via SnappCar verhuren. De voordelen van private leasen zijn bekend: een auto voor een laag maandtarief, waarbij onderhoud, reparaties en verzekeringen inclusief zijn. Kies je voor private leasen via SnappCar dan kunnen je extra inkomsten al snel oplopen tot €350 per maand. Bekijk de aanbiedingen via de link hierboven. Doe ook mee aan de deeleconomie deze zomer. Voor jezelf, je wijk, Groningen en het klimaat.