Economie

Partnerbijdrage

Digitale oplossing voor de papieren werkbon

Werk jij in een sector waarin het werken met werkbonnen om klussen te kunnen administreren aan de orde van de dag is, dan vraag je je wellicht af of dit niet makkelijker kan. Dat kan, door digitale werkbonnen te gebruiken. Steeds meer bedrijven stappen over op digitale werkbonnen. Dat is niet voor niets: een papieren werkbon heeft heel wat nadelen. Hij blijft nog weleens ergens liggen, raakt kwijt of is ingevuld in een onleesbaar handschrift. Met de digitale werkbon van OutSmart is dit allemaal verleden tijd. Je telefoon of iPad vergeet je niet zo snel mee te nemen en is niet zomaar zoek. Daarnaast is een getypte werkorder altijd goed leesbaar. En zo’n digitale werkbon biedt je nog veel meer gemak.


Leestijd: 2 minuten

Digitale oplossing voor de papieren werkbon
Digitale oplossing voor de papieren werkbon

De digitale werkbon als vervanger

Voor het digitale tijdperk waar we nu in leven werden werkbonnen met pen en papier gemaakt. Niks mis mee uiteraard, maar niet meer zo modern tegenwoordig. Het kan allemaal een stuk makkelijker en overzichtelijker. Een digitale werkbon is een goede vervanger van de oude vertrouwde papieren werkbon. Het handige aan een digitale werkbon is dat je ‘m altijd op zak hebt, want je hebt immers altijd je telefoon of iPad bij je. Met een digitale werkbon app heb je nog veel meer op zak dan alleen een simpele werkbon.

Digitale werkbon app van OutSmart

In de eerste plaats is OutSmart een digitale Werkbonapp die bedoeld is om je buitendienst probleemloos aan te kunnen sturen. Met OutSmart is het lijntje met je buitendienstmedewerkers direct. Je hoeft ze niet meer na te bellen, maar stuurt ze hun werkbon samen met alle benodigde informatie over een project via de app. Zij zien de werkbon en alle bijlages direct binnen komen en beschikken over alle informatie die ze nodig hebben om de klus efficiënt en goed uit te voeren. Je buitendienstmedewerker vinkt zijn uitgevoerde taken af, voegt foto’s toe van het project en laat de klant direct tekenen. Hij verstuurt al deze informatie weer naar kantoor, waar jij of je medewerker met een druk op de knop de factuur naar de klant stuurt. Alle processen zijn hetzelfde als voorheen, maar dan sneller en gemakkelijker voor alle partijen. De klant kan sneller en veiliger betalen, de buitendienstmedewerker kan zijn werk efficiënter uitvoeren en de kantoormedewerkers ontvangen alle benodigde informatie snel digitaal. Het platform verbindt de binnendienst en buitendienst met elkaar. Daarnaast verbindt OutSmart jouw organisatie met je klanten.

Door OutSmart te gebruiken, verandert je hele manier van werken. Alles wordt makkelijker: niet alleen het aanstuurproces van je buitendienst wordt eenvoudiger, maar je administratie verloopt ook soepeler en je facturatie regel je met een druk op de knop. De interface van OutSmart zit logisch en intuïtief in elkaar, dus je went snel aan werken met OutSmart en wilt al snel niet meer terug. Tevens is OutSmart een open systeem dat gemakkelijk te koppelen is aan andere systemen. De meeste boekhoudsystemen of ERP’s zijn binnen een paar minuten te koppelen. OutSmart is simpel in gebruik met enorme krachtige mogelijkheden.