Economie

Partnerbijdrage

Easytoys een begrip aan het worden in 2022 door deze trends

Elk nieuw jaar is, om het cliché te noemen, een ontdekkingsreis – en als je jezelf of je relatie wilt ontdekken, kan het geen kwaad om 2022 door te brengen met het introduceren van enkele van de beste seksspeeltjes in je leven. Maar gewoon een tas vol met dildo's proppen en daarmee klaar zijn is niet echt 2022: dit is een jaar van verandering. De beste fleshlights zullen slimmer worden, de beste vibrators zullen sterker en slanker worden, en de manier waarop we deze speeltjes gebruiken gaat ook veranderen. Lees dus dit artikel door om de beste trends van 2022 te vinden, waarna je de seksspeeltjes kunt kopen op Easytoys, wat uitgegroeid is tot een waar begrip in Nederland.


Leestijd: 2 minuten

Easytoys een begrip aan het worden in 2022 door deze trends
Easytoys een begrip aan het worden in 2022 door deze trends

De afgelopen jaren is de hele markt voor seksspeeltjes opnieuw gefocust. Seksueel genot gaat niet alleen over goedkope sensaties: het gaat over welzijn, over jezelf goed behandelen, over je verlangens omarmen en de juiste dingen doen om ze te vervullen. Mannelijk speelgoed is misschien wel de grootste begunstigde geweest. De uitersten van wat echt werkt voor jongens komen aan het licht. De verscheidenheid aan speelgoed dat beschikbaar is voor mensen met een penis en de mogelijkheden van dit speelgoed zijn de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen. Er zijn zoveel opties, van pumps tot sleeves, vibrators, cockringen en prostaatmassagers. Seksspeeltjes kunnen je plezier verbeteren en je orgasmes geven die gewoon niet mogelijk zijn met een hand of een partner.

Als verbonden speelgoed de trend van 2021 was, wordt het in 2022 steeds kleiner en een stuk geheimzinniger. Door de opwinding van een seksspeeltje te combineren met de kinky sensatie van clandestiene openbare stimulatie, zullen draagbare speeltjes het komende jaar een grote opmars maken naarmate meer mensen zich openstellen om ze te proberen en hun partners de afstandsbediening doorgeven. Eerlijk gezegd, wat is een beter voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor het diner in een restaurant? Er is genoeg daarbuiten. De slanke Moxie van We-Vibe is bijvoorbeeld een op afstand of app bestuurde clitorisstimulator, perfect om in je ondergoed te schuiven, met een sterke magneet aan de buitenkant die hem op zijn plaats houdt; voor jongens is de Vector prostaat- en perineumstimulator van het bedrijf flexibel genoeg om weg te bergen terwijl hij dezelfde connectiviteit biedt.

Het leidt geen twijfel: 2021 begon de trend en 2022 markeert een enorme publieke push voor consumentenkit die Moeder Aarde respecteert. De kunststoffen en siliconen van de wereld van seksspeeltjes kunnen als het ware een druppel op een gloeiende plaat zijn van het algehele probleem, maar je speelgoed verwisselen voor glas of metaal kan een zeer haalbare optie zijn. Dat werkt niet voor alles – we hebben waarschijnlijk veel overtuigingskracht nodig om een ​​Fleshlight van glas uit te proberen – maar fabrikanten werken aan milieuvriendelijke alternatieven. Womanizer heeft bijvoorbeeld het nieuwe Premium Eco Pleasure Air-speelgoed gemaakt van een bioplastic genaamd Biolene, een biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van 70% maïszetmeel.