Economie

Groningse MKB-ers naar grote waterstofbeurs in Bremen

Waterstof gaat de komende jaren de energievoorziening in Europa ingrijpend veranderen. Wat betekent dat voor bedrijven? Levert dat nieuwe kansen op? Groningse MKB-ers die zich willen oriënteren op waterstof hebben een unieke kans om naar een grote internationale waterstofbeurs te gaan die op 27 september in Bremen wordt gehouden. De gemeente Groningen organiseert dan een gratis busreis voor belangstellenden waarvoor men zich nu al kan aanmelden.


Leestijd: 1 minuut

De beurs is de Hydrogen Technology Expo Europe 2023 in Bremen. De gemeente Groningen organiseert de ééndaagse busreis samen met de organisaties ‘Groene Waterstof Booster’ en ‘EnTranCe’.

De Groningse MKB-ers krijgen die dag de kans om op deze internationale waterstofbeurs toonaangevende experts te ontmoeten, innovatieve technologieën te verkennen en kennis te maken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Tijdens de reis is er volop de mogelijkheid om te netwerken en te luisteren naar interessante sprekers die in de bus vertellen over waterstof.

Voorlopig programma 27 september 

De bus met deelnemers vertrekt in de vroege ochtend vanuit Groningen naar de Messe in Bremen.

Naast een rondgang over de beursvloer en een bezoek aan de stand van Gemeente Groningen/Hydrogen Valley zijn er ook een aantal pitches te bezoeken van Nederlandse en Duitse bedrijven.

Kosten

Aan deze reis met beursbezoek zijn geen kosten verbonden. Toch is het niet helemaal vrijblijvend. Afzeggen kan kosteloos t/m zondag 24 september 2023. Wanneer een afzegging na 24 september binnenkomt of er sprake is van een no-show, ontvang je een factuur voor de onkosten. De kosten hiervoor bedragen 40 euro. 

Aanmelden

Meld je aan als je een innovatieve ondernemer uit het Noorden bent die geïnteresseerd is in waterstof.

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan.

Aanmelden kan hier tot uiterlijk 10 september