Economie

Groningse salons beginnen steunmijnsalon.nl; klanten kunnen vouchers kopen

Nu voor Groningse kappers, nagelstylistes en schoonheidsspecialisten door de coronacrisis hun inkomsten zijn weggevallen, hebben zij het initiatief genomen tot de oprichting van een online platform waar door klanten vouchers kunnen worden gekocht: www.steunmijnsalon.nl.


Leestijd: 1 minuut

Groningse salons beginnen steunmijnsalon.nl; klanten kunnen vouchers kopen
Groningse salons beginnen steunmijnsalon.nl; klanten kunnen vouchers kopen

Hoewel het gaat om een initiatief van kappers, biedt het platform een podium voor alle type ondernemer in de beautybranche. “We worden immers op dezelfde manier getroffen”, aldus de initiatiefnemers.

Salons kunnen zich eenvoudig aanmelden en ontvangen na aanmelding een gepersonaliseerde pagina waarop zij vouchers kunnen aanbieden. Deze pagina kunnen zij vervolgens delen via hun social-mediakanalen en/of website.

“Door het gebruik van dit platform kunnen salons hun klanten aan zich gebonden houden en een gedeelte van hun cashflowprobleem opvangen.” Consumenten kunnen tijdens het afrekenen met 1 druk op de knop aangeven of zij een extra euro willen doneren aan het Rode Kruis, dat zich  dag en nacht inzet tegen de verspreiding van het coronavirus.

De initiatiefnemers van het platform doen een moreel appel aan alle ondernemers om consumenten niet thuis te behandelen. “De maatregelen zijn immers niet genomen om ons een financieel hak te zetten, maar in het kader van de gezondheid van jullie en jullie naasten.”

Aanmelden kan via: www.steunmijnsalon.nl