Economie

Partnerbijdrage

Grote vraag naar Prepaid simkaarten met onbeperkt internet in Groningen

De ‘’prepaid simkaart’’ als product daalt al jaren in populariteit. Echter, daarentegen zit er wel een stijging in de vraag naar onbeperkt internet met natuurlijk prepaid simkaarten. Vooral de prepaid simkaarten welke onbeperkt internet mogelijk maken zijn razend populair. Groningen staat volgens de zoekmachine verreweg op nummer 1 van Nederland als het gaat om de meeste vraag naar prepaid simkaarten. Maar waarom staat groningen precies op 1, en welke voordelen brengt een prepaid simkaart met zich mee? En welke mogelijkheden brengt onbeperkt internet en prepaid internet met zich mee?


Leestijd: 2 minuten

Grote vraag naar Prepaid simkaarten met onbeperkt internet in Groningen
Grote vraag naar Prepaid simkaarten met onbeperkt internet in Groningen

Volgens ‘’zoek-cijfers’’ van Google is Groningen de provincie van Nederland met de meeste vraag naar prepaid simkaarten met onbeperkt internet. Groningen staat op een ruime voorsprong op de nummer twee Gelderland. Bijna niemand kan meer zonder een telefoon, welke bijna altijd aan staat. (Altijd) bereikbaar zijn is tegenwoordig vanzelfsprekend, en de vele telefoons draaien overuren op het internet. Hierdoor is de vraag naar onbeperkt internet onwijs gegroeid. Met een prepaid simkaart kan je gemakkelijk altijd beschikking hebben tot internet en daardoor ook op elk gewenst moment bellen. Op de website www.prepaidsimkaart.net/ kan je de goedkoopste prepaid simkaart vinden voor jouw persoonlijke situatie!


Voordelen met een prepaid simkaart

Het gebruik van een prepaid simkaart kent meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel is het feit dat je zelf een beeld kan schetsen van je eigen uitgavens. Geen hoge kosten aan het einde van de maand, want je betaald met een prepaid simkaart aan het begin door middel van prepaid tegoed opwaarderen. Het opwaarderen van tegoed kan gemakkelijk online worden gedaan. Hiernaast heeft een prepaid nog meerdere voordelen, namelijk:

  • Je ziet nergens aan vast, geen vast contract
  • Je betaald alleen voor wat je gebruikt
  • Geen onverwachte hoge rekeningen op het einde
     

Onbeperkt prepaid internet met simkaarten

Met een prepaid simkaart heb je de mogelijkheid om onbeperkt te internetten. Hierdoor kan je altijd online zijn en hoef je niet stil te staan bij het feit hoeveel data je nog hebt voor deze maand. Die onbeperktheid geeft je een gevoel van vrijheid, want je kan zoveel video’s streamen of bekijken zoals jij zelf wilt. Zelfs bellen wordt tegenwoordig meer en meer via het internet gedaan door apps zoals Whatsapp, Skype, etc. Doordat je onbeperkt internet hebt met een prepaid simkaart hoef je je ook geen zorgen meer te maken over je belminuten.

Niet alleen groningers, maar binnen heel Nederland wordt een fors meer data gebruikt. Het aanbod van verschillenden abonnementen wordt steeds groter en providers gaan meer en meer concurreren. Concurrenten onderling maken gebruik van prijsvechters, en de prijzen in het algemeen van prepaid internet tarieven dalen steeds meer. Het jaar 2020 is nog niet om of er staan alweer nieuwe ontwikkeling op de planning, waarvan misschien niet iedereen op de hoogte is al. Prepaid internet maandbundels is hiervan een mogelijkheid. Wat dit inhoudt zal in de volgende alinea besproken worden.


Prepaid internet maand bundels

De titel zegt het al, een prepaid internet bundel welke geldig is voor een maand. Na deze maand, in tegenstelling tot een prepaid simkaart, vervallen je niet opgemaakte MB’s. Een prepaid internet maand bundel is eigenlijk een soort hybride prepaid / abonnement. Je betaalt met deze bundel nog steeds vooraf. Bundels zijn reuze handig als je bijvoorbeeld naar het buitenland wilt gaan, of bijvoorbeeld een maand heb waarin je meer telefoontjes moet plegen dan normaal. Een handige tijdelijke optie!