Economie

Inboedel tabaksfabriek Niemeyer geveild na sluiting

Tabaksfabriek Niemeyer was een begrip in Groningen, maar heeft na 200 jaar de deuren definitief gesloten. Om te voorkomen dat de inboedel verloren gaat, organiseert Onlineveilingmeester.nl een serie veilingen om alles onder de hamer te laten gaan.


Leestijd: 1 minuut

Wat er met het o zo historische pand gaat gebeuren is nog niet duidelijk, maar over de spullen die er stonden is wel meer bekend. Onlineveilingmeester.nl heeft de opdracht gekregen om het materiaal dat vrijkomt bij de sluiting te veilen. De komende maanden zullen er daarom meerdere veilingen georganiseerd worden met o.a. machines, gereedschappen, kantoorinventaris en meer.  

Op vrijdag 4 november om 16.00 uur starten deel 3 en 4 van de veilingen. Deel 3 bestaat uit groot elektrisch materieel zoals regelkasten, vul- en draaitafels, rollenbanken, bedienings- en besturingskasten, productliften, etiketteermachines en nog veel meer.  

Op deel 4 vind je wat kleiner materiaal zoals diverse werkplaatskasten, werkbanken en gereedschapswagens en divers kantoormeubilair zoals schuifdeur- en hangmapkasten, vergader- en bureaustoelen en diverse tafels.