Economie

Partnerbijdrage

Indruk maken op nieuwe klanten: 5 duurzame tips

Wil jij jouw onderneming op de kaart zetten? Om indruk te maken op nieuwe klanten kun je overwegen om duurzame relatiegeschenken zoals waterglazen en thee-infusers in te zetten. Deze kun je volledig customizen, waardoor ze helemaal aansluiten bij het merk. In dit artikel geven we daarom vijf handige tips om klantenbinding te realiseren, zodat je de band eenvoudig en effectief kunt versterken.


Leestijd: 2 minuten

Indruk maken op nieuwe klanten: 5 duurzame tips
Indruk maken op nieuwe klanten: 5 duurzame tips

Om maximale impact te maken, kun je overwegen om te kiezen voor een relatiegeschenk met bedrukking. Zo kun je waterglazen met logo op verschillende manieren inzetten. Geef alle nieuwe klanten bijvoorbeeld een bedrukt glas cadeau tijdens een open dag. Wanneer het budget dit niet toelaat kun je de gasten verwelkomen met een gegraveerd glas. Op die manier zet je jouw bedrijf eenvoudig in the picture. Daarbij zal het logo zowel worden opgemerkt door de ontvanger als door anderen.

Met bedrukt groeipapier van Maxilia kun jij de nieuwe klanten verrassen met een uniek geschenk. Groeipapier is een duurzame papiersoort die uit drie lagen bestaat. Wanneer je het onder een dun laagje aarde begraaft verschijnen er na verloop van tijd mooie bloemen. Het versturen van bedrukt groeipapier is daarom een leuke én unieke manier om indruk te maken op potentiële klanten. Voeg een persoonlijke noot toe aan de kaart en je zult ongetwijfeld impact creëren!

Wil je als ondernemer bijdragen aan een betere wereld? Schaf dan notitieboeken aan van het merk Correctbook. Een groot gedeelte van de opbrengst wordt ingezet tegen de strijd tegen het analfabetisme in ontwikkelingslanden. Bovendien bestaat het boekje uit uitwisbaar papier, een zwartschrijvende marker en een doekje, zodat de klanten eindeloos kunnen blijven schrijven. Via een speciale app zijn de gegevens digitaal op te slaan en te delen. Bovendien kunnen beide covers aan de binnenkant worden bedrukt, waardoor je het notitieboekje naar wens kunt personaliseren.

Als je kiest voor sustainable gifts, dan is het slim om voor een cadeau te gaan dat je kunt laten graveren. Met een infuser maak je nieuwe klanten beslist blij. Zo zijn ze handig om mee te nemen en kunnen ze snel gevuld kunnen worden met warme of koude dranken. Laat je de infuser graveren, dan verschijnt het logo op de dop of op de voorkant van het glas. Kies daarom voor een stijlvolle infuser van borosilicaatglas, een RVS-theefilter en een bamboe-afwerking. Met de aankoop van een hoogwaardige To Go infuser steun je bovendien de projecten van War Child.

Wil jij het bedrijf op een sportieve manier onder de aandacht brengen? Ga dan voor zomerse Doppers. Je kunt deze trendy flessen van aluminium, RVS of gerecycled materiaal op zomerse dagen uitdelen tijdens evenementen. Doordat ze leverbaar zijn in allerlei verschillende kleuren en maten is er voor iedere klant wel een mooie Dopper met logo verkrijgbaar. Je kunt ze haarscherp laten bedrukken met jouw merk of ze naar wens personaliseren.

Met de bovenstaande tips maak jij de wereld een stukje mooier én vergroot je de naamsbekendheid van het bedrijf!