Economie

Commercieele Club Groningen neemt afscheid van Harm Post

Oud-wethouder van economische zaken van Groningen Joost van Keulen (op de foto rechts) heeft de voorzittershamer overgenomen bij de Commercieele Club Groningen. Hij is de opvolger van Harm Post. De wisseling van de wacht had al in april z’n beslag gekregen, maar in verband met corona was daar (behalve online) nog weinig aandacht aan geschonken. Maar dat gebeurde woensdagmiddag wel tijdens de jaarlijkse palingparty van de Commercieele Club aan de rand van het Paterswoldsemeer. Deze party werd dit jaar gehouden in De Rietschans.


Leestijd: 1 minuut

Commercieele Club Groningen neemt afscheid van Harm Post
Commercieele Club Groningen neemt afscheid van Harm Post

De Commercieele Club Groningen is een netwerkvereniging. Aanvankeliik vooral voor vertegenwoordigers van ondernemend Groningen, maar de club wil ook graag meer contacten hebben met het onderwijs en de overheid, waardoor een zeer diverse netwerkclub is ontstaan.

Joost van Keulen nam nu voor het oog van tientallen leden afscheid van voorzitter Harm Post. “Je hebt het fantastisch goed gedaan. We zijn nu een florerende vereniging, met ook veel meer jongere leden. Enorm bedankt!’.

Harm Post, die inmiddels directeur is van de haven van Lauwerswoog, zei blij te zijn dat hij mee had kunnen helpen om de voor de economie van Groningen belangrijke netwerkvereniging verder op te bouwen. “Maar één ding is mislukt. Ik had het vaste voornemen om te zorgen voor een kleurrijkere vereniging, met leden uit alle bevolkingsgroepen. Helaas is dat onvoldoende gelukt, maar ik hoop dat de club deze opdracht in de toekomst alsnog zal weten te realiseren’, zo betoogde hij.