Economie

Partnerbijdrage

Jouw partner verrassen? Dat doe je zo!

Wanneer jij jouw partner wilt verrassen voor zijn of haar verjaardag, een belangrijke gebeurtenis of misschien zomaar omdat het kan, is en blijft het altijd een zoektocht hoe je dat moet doen. Het is uiteraard harstikke leuk om een bos bloemen te geven, je partner mee te nemen uit eten of thuis te komen met een lekker luchtje voor jouw partner, maar welke van deze opties is nou het leukst en nog belangrijker: hoe verras je jouw partner het beste? In deze blog geven wij je een aantal adviezen en tips om jouw partner te verrassen. Je weet wat we bedoelen als we het hebben over die prachtige glimlach die bij jouw partner tevoorschijn komt wanneer je deze verrast? Lees deze blog en je gaat die glimlach ongetwijfeld zien!


Leestijd: 1 minuut

Jouw partner verrassen? Dat doe je zo!
Jouw partner verrassen? Dat doe je zo!

Er zit natuurlijk een enorm verschil tussen een verrassing en een wat afgezaagd cadeau. In het geval dat jouw partner jarig is, verwacht deze natuurlijk wel een cadeautje, maar moet je dan voor de zoveelste keer aankomen met parfum of chocola? Nee! We raden je aan om vooral belevenissen te geven voor de verjaardag van je partner. Neem je partner mee uit eten of ga samen een weekendje weg. Hier heb je nog meer tijd om voor wat extra verrassingen te zorgen.

In het geval dat je jouw partner wilt verrassen zonder dat deze écht iets verwacht of ziet aankomen, raden we je aan om op een willekeurig tijdstip te beginnen met jouw verrassing. Organiseer bijvoorbeeld op een willekeurige vrijdagmiddag een picknick in het park. Laat wat bloemen bezorgen bij jou thuis en zorg voor een enorme verrassing. Zie je de glimlach al?

Bij elke verrassing krijg je ongetwijfeld te horen dat ‘dit echt niet had gehoeven’, maar dat is juist het beste wat je kunt horen. Het is pas een verrassing als iemand écht overdonderd is door het feit dat jij tijd, energie en hier en daar wat geld in iemand hebt gestoken!